Фонд Олени Пінчук та «GUZEMA Fine Jewelry» представили благодійне кольє  Inspiment_chain в рамках проекту «Я зможу!»

Фонд Олени Пінчук та «GUZEMA Fine Jewelry» представили благодійне кольє Inspiment_chain в рамках проекту «Я зможу!»

17 грудня 2019 року проект «Я Зможу!» Фонду Олени Пінчук та ювелірний бренд GUZEMA Fine Jewelry представили спільну колекцію кольє Inspiment_chain та фотовиставку за участі менторок  проекту. Ця кампанія спрямована на посилення жіночої ролі у суспільстві, взаємопідтримку та сестринство. 
 
 До фото-проекту долучились: Олена Пінчук, Валерія Гузема, Світлана Бевза, Олена Борисова, Слава Фролова, Алла Клименко, Яніна Соколова, Альона-Альона, Ярослава Гресь, Соня Забуга, Олена Кондратюк, Аліна Шатернікова, Валерія Бородіна, Олена Гудкова, Зоя Литвин, Уляна Пчолкіна. На презентацію колаборації зібралися майже усі
менторки проекту «Я зможу».

 

Олена Пінчук: «Рецепт успіху у кожного свій, але є те, що об'єднує всіх успішних людей - коли вони досягли успіху у них є бажання простягнути руку допомоги тим, хто тільки на початку свого шляху! І саме про це наш проект».

 

Валерія Гузема: «Для менторського проекту «Я зможу!» ми створили спеціальне кольє, що надихає. Цим проектом ми зібрали всіх успішних жінок, які будуть допомагати кожному, хто на початку свого шляху, на початку своєї кар’єри. Це кольє - символ підтримки, символ надії і символ віри перш за все. Кожна з нас особлива і здатна абсолютно на усе».

Благодійне кольє у золоті і у сріблі можна придбати в інтернет-магазині GUZEMA Fine Jewelry або на сайті  

Всі зібрані кошти з продажу кольє будуть спрямовані на розвиток та підтримку проектів, створених жінками.

 

Проект «Я зможу був започаткований  2017 року Фондом Олени Пінчук та Фундацією Кока-Кола і спрямований на посилення ролі жінок у суспільстві. Його головна мета – довести, що жінка в Україні може стати успішною у будь-якій сфері. До проекту доєдналися успішні та відомі жінки, історії яких надихають, стають прикладом для дівчат та спонукають до пошуку нових можливостей».

Фонд Олени Пінчук 

Фонд заснувала Олена Пінчук у вересні 2003 року. У грудні 2017 року було оголошено, що окрім боротьби зі СНІДом, організація разом з фундацією Кока-Коли також буде займатися підтримкою жінок та дівчат, але протидія епідемії ВІЛ/СНІДу залишиться однією з пріоритетних тем в роботі фонду. Основними напрямками його діяльності сьогодні є: боротьба зі СНІДом і здоровий спосіб життя; менторські та освітні проекти, спрямовані на молодих дівчат і жінок; залучення в Україну найкращого міжнародного досвіду в гуманітарній сфері.