#Oddee вивчатиме історію України і запрошує всіх приєднатись

#Oddee вивчатиме історію України і запрошує всіх приєднатись

Розуміючи минуле, ми розуміємо, те, що відбувається зараз та людей навколо. Це особливо потрібно працівникам сфери маркетингу та креативу, щоб не було фейлів і крінжу. Саме тому, українська креативна агенція #Oddee започаткувала безплатні відкриті онлайн-лекції з історії України на які запрошує всіх охочих.

“З початку повномасштабного вторгнення ми зрозуміли, як важливо знати свою історію та своє коріння. Тому кожні два тижні ми влаштовуємо лекції з історії України повторюємо та дізнаємось нове. Тепер ми вирішили зробити ці онлайн-лекції доступними для всіх” - коментує співзасновниця агенції Аліна Базар.

 

На найближчих онлайн-лекціях ви почуєте та дізнаєтесь: 

- Як, кому і за що мстилась найзагадковіша княгиня в нашій історії Ольга та що в ній загадкового? 

- Як почались і як розвивались взаємини Русі з тогочасною супердержавою Візантією? Чого було більше, війн чи весільних церемоній та яка країна зараз володіє колишньою столицею Візантії?

- Чому Данило Романович вирішив стати королем та чи були у нас королі після нього?

Чому так вийшло, що перший кримський хан народився за сотні кілометрів від Криму і до чого тут Велике князівство Литовське? 

- Скільки разів за часи Речі Посполитої українці могли взяти або навіть спалити Москву? 


Цікаво? Приєднуйся до навчання з #Oddee. Заповнюй анкету, відмічай дні в календарі, готуй нотатники. Перша лекція відбудеться вже сьогодні, 11 вересня о 19:00.  

 

Підключайся, переглядай, і обов’язково запрошуй друзів.