«Дитляндія» шукає талановитих та неординарних дівчаток та хлопчиків з інвалідністю

«Дитляндія» шукає талановитих та неординарних дівчаток та хлопчиків з інвалідністю

Організатори проекту прагнуть розширити інклюзивний простір в Україні та зруйнувати стереотипи про інвалідність

Кожна дитина особлива: хтось більше любить малювати, співати, а хтось – неперевершений гравець в шахи. Комусь більше до вподоби творчість Шекспіра, а в когось переймає дух від ідей Альберта Ейнштейна. Подібні варіанти можна перелічувати безкінечно, але незаперечним лишається той факт, що кожна дитина має особливі здібності та потребує підтримки в розкритті своїх захоплень і талантів. Цей аспект набуває особливого значення, коли мова йде про дітей з інвалідністю.

Незабаром в Україні стартує проект «Дитляндія», організатори якого прагнуть розширити інклюзивний простір в Україні та зруйнувати стереотипи про інвалідність.

 

 

Проект реалізується громадською організацією «Гармонія» спільно з Урядовою уповноваженою з прав осіб з інвалідністю Раїсою Панасюк за фінансової підтримки Посольства Великої Британії в Україні та за сприянням Надзвичайного і Повноважного Посла Великої Британії в Україні Джудіт Гоф.

Шукаємо активних, талановитих, дотепних, жартівливих, неординарних дівчаток та хлопчиків віком від 10 до 16 років, які б могли поділитися своїми захопленнями, талантами, вміннями з усією глядацькою аудиторією та взяти участь у проекті «Дитляндія», – пишуть організатори та закликають дорослих допомогти дітям розкритися.

 

 

Організатори також зауважили, що це не класичний конкурс талантів і вони шукають дітей з будь-якими вміннями: колекціонування, вирощування тварин, ходіння на руках, спорт, танці на візку, ліплення, музика, малювання чи будь-яка інша цікава діяльність.

Заявку на участь у зйомках телепередач можуть подати батьки дітей з інвалідністю (або сама дитина) віком від 10 до 16 років. Для участі в кастингу заповніть анкету ТУТ. Реєстрація триває до 20 вересня.

Є багато відомих особистостей, для яких інвалідність не стала вироком та які змогли підкорити весь світ: Стівен Гокінг, Андреа Бочеллі, Франклін Рузвельт…Тож не варто боятися, надсилайте заявки та допоможіть своїм дітям розкритися. Бажаємо успіхів!