Бажаю щастя в особистому житті. Маркетинг

Бажаю щастя в особистому житті. Маркетинг

Четверта зустріч Жіночого клубу ААУ «Бажаю щастя в особистому житті. Маркетинг», відбудеться 12 червня, о 10 годині. Місце зустрічі залишається незмінним: ресторан Amster Damster, що на вул. Велика Васильківська 111/113.

За гарною традицією спікерів буде двоє, чудова Вікторія Єсауленко (найкращий маркетолог юридичного ринку) та дивовижна Антоніна Гавриш (неординарна флористка, співзасновниця «Тia - flowers&more»).

Вікторія Єсауленко розповість про інструменти маркетингу та PR для щастя в особистому житті». Ціль зустрічі – вивчити та навчитися використовувати основні інструменти маркетингу та PR для того, щоб навчитися знаходити, захоплювати, залучати та втримувати нашу цільову аудиторію (гідних чоловіків) та бути щасливою у всіх сенсах цього слова.

План тренінгу:

1. Де знайти (планування за формулою SOSTAC)

2. Як залучити (стратегія конкурентної переваги)

3. Як утримати (Клієнтоорієнтованість)

Антоніна Гавриш (tia - flowers&more) розповість , як правильно і кому дарувати квіти: по віку, по статі та по статусу. Відповість на запитання: коли доречна пишність, а коли варто утриматись і презентувати скромний букет чи композицію? Як правильно дарувати і обирати квіти?

Facebook: https://www.facebook.com/tiaflowersandmore/

Cайт:http://www.tia.kiev.ua

Instagram: https://www.instagram.com/tia_flowers_and_more/

Вартість:

Для членів ААУ- 100 грн.

Для інших учасників – 200 грн.

Реєстрація на захід обов’язкова. Кількість місць обмежено.

https://docs.google.com/forms/d/1PQgToKHqWlLFu5LUTHdb2c5ZPuPSVKknkuZVtqHzUUY/edit

У разі виникнення запитань зателефонуйте за номером:

+38 (063) 563-83-36

Або напишіть на email: Этот адрес электронной почты защищён от спам-ботов. У вас должен быть включен JavaScript для просмотра.