Дитячі змагання Drag Racing від Dynamic Woods (реєстрацію відкрито)

Дитячі змагання Drag Racing від Dynamic Woods (реєстрацію відкрито)

Бути чемпіоном — це не мить, це процес. Базис, який закладається з самого дитинства. Зі споглядання за кумирами, першими несміливими спробами копіювати дію улюбленого гонщика, мрії про точно такий мотоцикл і перші змагання з друзями та побратимами.

 

17 червня у вас буде можливість долучитися до гонки своїх дітей, адже Dynamic Woods завітають до Чемпіонату України з шосейно-кільцевих мотогонок, який пройде на території спорткомплексу “Чайка”.

А щоб не втрачати аутентичність та атмосферу заходу, заїзди будуть відбуватись на унікальних мотостайл-біговелах, стильних та швидких! Адже Dynamic Woods спеціалізується саме на виготовленні дерев’яного транспорту для найменших майбутніх Чемпіонів.

Окрім гонки, ви зможете  скористатися нагодаю та оглянути весь асортимент продукції чи замовити ескіз унікального біговелу саме для вашої дитини.

І куди ж без казкової фотозони, знімки з якої точно зберуть багато лайків у соцмережах, просто повірте.

Хоч змагання орієнтовані на маленьких гонщиків, пройдуть вони у цілком дорослих умовах — суддівство, розмічена траса та окремий ведучий, який триматиме присутніх у тонусі. Адже культуру правильних змагань потрібно прививати з малечку, показуючи гідний приклад.

 

Змагання будуть проводитися у 3-х вікових категоріях:

2-3 роки – команда “Toddler”

3-4 роки – команда “Scout”

4-5 років – команда “Junior SuperBike”

Кожен учасник отримає медаль за 1, 2, 3 місце!

До того ж, серед фіналістів буде розіграно крутезний біговий ровер!

 

Для участі необхідно пройти реєстрацію за посиланням - https://goo.gl/forms/8nHHH35dsPuh8lNw2

 

Удачі вашому Чемпіону!