Відбулась презентація книги Катерини Власюк «Розлучення. Сповідь адвоката» в рамках 23-го Форуму видавців

Відбулась презентація книги Катерини Власюк «Розлучення. Сповідь адвоката» в рамках 23-го Форуму видавців

Раніше ми вже публікували інтерв’ю з відомим українським адвокатом, керуючим партнером юридичної компанії «AVG» - Катериной Власюк. А 15-18 вересня у Львові в рамках 23-го Форуму видавців вона презентувала свою книгу «Розлучення. Сповідь адвоката»

Автор провела низку заходів в рамках офіційної програми Форуму: круглий стіл «Сімейні цінності та як запобігти розлученню» за участю представників міської та обласної влади Львова, лекцію «Шлюбний контракт – це захист, а не сором», зустріч з студентами юридичного факультету Львівського ТЕУ, дві автограф сесії та презентувала книгу у Львівській національній науковій бібліотеці ім. В. Стефаника.

Окрім того книга увійшла у ТОП 15 книг за думкою читачів.

«Розлучення. Сповідь адвоката» - це автобіографічна книга, яка покликана підтримати жінок та чоловіків у такому складному процесі як розлучення.

Одночасно Катерина дає цілу низку юридичних порад, як з точки закону правильно реагувати в тій чи іншій ситуації.

«Як адвокат, можу вас запевнити, що у кожного є право на щастя. Як жінка — вірю в сімейні цінності, домашнє вогнище і знаю, що ми завжди отримуємо те, у що щиро віримо. Кожен має право на щастя!»

Варто зауважити, що за версією авторитетного видання в сфері юриспруденції — «Юридичної газети», Катерина входить в ТОП-5 юристів із сімейного права.

Книгу можна замовити за посиланням - «Розлучення. Сповідь адвоката»

Сторінка книги на Facebook - «Розлучення. Сповідь адвоката»