Запрошуємо Вас відвідати контактний зоопарк Animal Park

Запрошуємо Вас відвідати контактний зоопарк Animal Park

Ви колись гралися з левеням або лемурами? Ні? То Ви маєте тепер таку нагоду, тому що в Києві відкрито найбільший на території України контактний зоопарк Аnimаl Park!

У нас живуть лемури катта, поросята, морські свинки, кролі, козочки, вівці, павичі, папуги, єноти та інші тваринки з якими можна погратися, погодувати їх.

Світ тварин дивовижний, дозвольте собі та своїм дітям відкрити його. Яскраві враження й гарний настрій роздаємо без вихідних.

Animal Park представляє нову філософію - вільне спілкування з тваринами, сповідування добра та гуманізму. Розташований контактний зоопарк під відкритим небом в затишному куточку, серед столітніх дубів.

Наш контактний зоопарк відкритий для тих, хто піклується про розвиток і виховання своїх дітей. Адже ті діти, які виросли в міських умовах, хочуть більше дізнатися про природу і відчути багато позитивних емоцій вивчаючи її. Наші тварини стануть джерелом перших знань про природу, спілкування з ними допоможе в розвитку дбайливого і турботливого ставлення до тваринного світу в цілому. Завдання Animal Park — відкрити для дитини маленькі секрети живої природи, а також навчити любити і піклуватися про братів наших менших. Адже тут можна погодувати і погладити, а також приголубити вихованців. Потримати на ручках маленьких мешканців зоопарку. Лише в дотику до справжнього життя в дитячому серці зароджується доброта, відповідальність і любов.

4 жовтня 2016 року, наш зоопарк Анімал Парк, потрапив в кнігу рекордів України, як найбільший контактний зопарк в Україні. Загальна площа 1 552 кв. метрів, у ньом вільно мешкає прежде 30 відів тварин.

Відвідайте наш контактний зоопарк та отримаєте море вражень!

Ми завжди раді Вам і Вашим діткам!

Адреса: м. Київ, пр-т Академіка Глушкова 1, на території ВДНГ

Наш сайт: www.animalpark.com.ua

Чекаємо Вас в гості,

Щиро Ваш, AnimalPark !