Блог Катерини Власюк: «Справа мого життя»

Блог Катерини Власюк: «Справа мого життя»

В 2012 році я поїхала відпочивати на море. Накачала кілька книг у телефон, щоб почитати. І одна із них стала початком змін. Це була книга Кім Кійосакі (дружина Роберта Кійосакі) про жіноче інвестування. Я читаю і розумію, що в мене є мрія. Я хочу створити юридичну компанію. Але, знаєте, коли приходить в голову така неймовірна ідея, то одразу виникає купа питань. Яка компанія? В мене немає зв’язків. Немає капіталу. Я не знаю, хто мене підтримує. І взагалі. 
Я відклала цю мрію на потім. Проходить два роки і один відомий адвокат пропонує мені стати керуючим партнером в його компанії. І тоді я згадую про свою мрію, про свою невпевненість і задаю собі питання: «Якщо чужа людина готова довірити мені свою компанію, свої кошти, свою репутацію, то чому я сумніваюсь в собі?». 
Я створила свою компанію. Так, було не просто. Я працювала по 12-14 годин на добу. Це все почалося, коли мій син пішов до першого класу, а в мене не було няні. І в цей момент я думала: «Який жах! Як я це все вирішу?». Але, тим не менш. 
Пройшов рік і я ввійшла до ТОП-5 кращих адвокатів в сфері сімейного права. Пройшло ще два роки і наша компанія ввійшла в ТОП-10 кращих компаній в сфері сімейного права. Я вдячна клієнтам за довіру. Я пишаюся тим, що у мене такий класний колектив і ми маємо багато здобутків. Адже 98% справ ми виграємо. Ми змінюємо і допомагаємо змінювати життя нашим клієнтам і дітям. 
Минулого року я відчула свою нову місію. Команда AVG  долучилась до двох реформ в сфері сімейного права. Змінились закони. І на сьогоднішній день ми точно знаємо, що спрощена процедура виїзду за кордон, посилена відповідальність за несплату аліментів - працюють. Разом ми можемо і маємо змінювати своє життя і життя своїх дітей на краще. 
Я думаю, що серед вас є жінки, які думають про створення власного бізнесу. Можливо, ви мрієте про якийсь важливий проект. Я б хотіла закликати Вас не здаватись! Мати натхнення. Мати віру в себе і дозволити собі реалізувати те, чого Вам дуже сильно хочеться. 
В кожного з нас своя історія. Але я точно знаю, що ми однозначно нікому і нічого не винні. Ми маємо робити себе щасливими. І в чому я впевнена на 100%, ми не повинні здавати свої мрії! Ми не повинні забувати про свої дитячі мрії. Ми не повинні жити чужим життям! Тому що коли я прийшла до усвідомлення, що я достойна того, що мої мрії реалізувались, то я почала відчувати себе справді щасливою. 
А ви щасливі?