Клінінг від UNMOMENTO. Всього 10 грн за квадратний метр чистоти!

Клінінг від UNMOMENTO. Всього 10 грн за квадратний метр чистоти!

Клінінг від UNMOMENTO це, дійсно, крута річ! Всього 10 грн за квадратний метр чистоти, а в додаток - шалена економія часу та зусиль. Ця послуга завжди стане у пригоді зайнятим матусям, затятим холостякам та просто людям, які цінують свій час та люблять, коли вдома аж пашіє чистотою. Саме таких результатів можна досягти лише завдяки професійному німецькому обладнанню та інноваційних препаратів, які ви не зустрінете в магазині. Також, слід пам'ятати, що велику роль під час прибирання відіграє досвід. І саме спеціалісти UNMOMENTO гарантують високоякісний результат прибирання у всіх-всіх закутках вашої домівки! Карнізи, санвузли, люстри, духові печі, щілини між плиткою - все це і набагато більше буде сяяти післяпрофесійного прибирання, це вже точно.

 

Велике прання не таке вже й Велике, коли на допомогу приходить UNMOMENTO з їхніми цінами на прання, прасування та накрохмалення постільної білизни. Всього лишень 55 грн за цілий комплект ідеально чистих та ароматних простирадл, наолочок та підодияльників!

Також важливим моментом є те, що всі препарати, які використовують спеціалісти абсолютно безпечні як для дорослих так і для діток. Вся хімія повністю бесфосфатна та гіппоалргенна, тому можна сміло довіряти UNMOMENTO навідь делікатні дитячі комплекти постільної білизни!