Еко - поліс «Оксамит». Насолода від життя!

Еко - поліс «Оксамит». Насолода від життя!

Якщо Ви бажаєте жити поблизу Києва, в затишному місці з чистим повітрям, яке оточує сосновий ліс, але не готові відмовитись від комфортних умов проживання у місті з розвинутою інфраструктурою та всіма благами цивілізації – наше котеджне містечко, саме для Вас!

Еко - поліс «Оксамит» - чудове місце для життя поблизу центра міста. Наш комплекс поєднав в собі всі умови комфортного міського життя та заміського затишку і простору. Будинки зводяться з урахуванням найвищих вимог до якості матеріалів, технологій будівництва та архітектурного стилю. Придбавши котедж – Ви отримуєте всі преваги міської квартири та позаміського будинку, поєднавши найкраще!

Котеджне містечко розташувалося в серці міста Бровари, Київської області, район «Сади», на перетині вулиць В. Чорновола та П. Чубинського. Комплекс складається з 132 будинків витриманих в єдиному європейському стилі. Весь комплекс складається з 7 черг будівництва, які плануються ввестись в експлуатацію почергово до кінця 2017 року. Перша черга будинків буде введена в експлуатацію вже у травні 2016 року. До першої черги будівництва входить 24 двоповерхові будинки, з них два блоки №21 та №22 - дуплекси (будинки на дві сім’ї), блок №23 на шість входів та блок №8 на чотирнадцяти входів. Двоповерхові індивідуальні будинки загальною площею від 88,3 м2 до 186,87 м2. Всі котеджі мають криту терасу на тильній стороні з виходом на власну земельну ділянку (розмір земельних ділянок різний – від 1,29 до 2,86 сотки, в залежності від типу будинку), паркан – по периметру ділянки висотою 1,5 м та криту стоянку для автомобіля. Вартість земельної ділянки входить у вартість будинку.

Для вашого комфорту та зручності ми потурбувалися про розвинену інфраструктуру комплексу, а саме: для безпеки Вас та Вашого будинку  працюватиме цілодобова охорона, служба експлуатації, спортивний та дитячий майданчик, торгівельний центр з необхідними товарами та послугами, гостьова паркова - все це буде на території комплексу. А зручна транспортна розв’язка дозволить Вам в лічені хвилини дістатися до метро та центральних магістралей міста Києва.   

Еко - поліс «Оксамит»  - це саме те місце, де Ви отримаєте насолоду від життя!

Офіційний сайт - Еко - поліс «Оксамит» 

Офіційна сторінка Facebook - Еко - поліс «Оксамит»