ТЕСТ-ДРАЙВ: Mazda 6 – красуня на мільйон!

ТЕСТ-ДРАЙВ: Mazda 6 – красуня на мільйон!

Mazda 6 вже не вперше учасниця нашого тест-драйву, проте я щоразу з великим нетерпінням чекаю на цю зустріч.  

Mazda 6 – це про відчуття! За її кермом мене переповнює неймовірна гамма емоцій, від спокою і рівноваги, до палкого бажання подрайвити, адже потужності та харррррррактеру в ній достатньо.

Незважаючи на свої розміри, автомобіль дуже легкий в управлінні. Кермо оптимально поміщається в руках і бездоганно реагує на кожен рух. Провести час в дорозі з такою сопутницею - одне задоволення!

 

Під капотом нашого тестового автомобіля 2,5-літровий 194-сильний двигун - самий агресивний і популярний на вітчизняному ринку. Завдяки йому «шістка» впевнено почуває себе майже в будь-якому середовищі, сміливо складаючи конкуренцію навіть більш «об'ємним» учасникам дорожнього руху. Автомобіль досить спритний і звук двигуна дуже приємний!

 

Відмінна якість матеріалів - як тактильно, так і візуально. Усередині все розміщено дуже комфортно і практично: вам буде потрібно мінімум часу на те, щоб знайти потрібні і важливі клавіші, підігнати під себе водійське крісло і розібратися з мультимедіа та численними асистентами.

 

Комплектація авто – ТОР, «повний фарш» як частіше звучить в народі (детальніше тут).

Така версія обійдеться в 926 200 грн. (акційна ціна на авто 2019 року з 06 по 14 серпня. Звичайна - 966 200).  Красуня майже за мільйон,  але ж вона того варта!

 

Mazda 6 виглядає дуже витончено. Грація, погляд в саме сердце, вражаючий колір Soul Red Crystal і за кермом ти відчуваєш себе просто Королевою, яка на 100% впевнена,  що її японська конячка точно не підведе!

 

Ваша Alwaysbusymama!

 

 

Місце зйомки: заміська міська екологічна домівка QDRO [квадро]. Щиро дякую за гостинність!

Автор: Альона Бондаренко

Фото: Людмила Кулівар

Відео: Cactus Video Production