Beetle Pink Edition.Тільки тут, тільки online!

Beetle Pink Edition.Тільки тут, тільки online!

Ви очікували чогось яскравого та помітного? Зустрічайте, ексклюзивно для України. Beetle Pink Edition: тільки тут, тільки online! Яскравий, стильний та дуже помітний автомобіль вже доступний до резервування online на сайті Volkswagen!

Вперше в Україні Volkswagen починає продавати автомобілі своїм клієнтам online*. Лімітована версія з 15 автомобілів ексклюзивного насичено-рожевого кольору буде доступна українським клієнтам виключно через мережу Інтернет.

Ексклюзивним для цієї версії буде не тільки колір екстер'єра, а й оригінальна комбінація кольорів оббивки салону та панелі приладів. Панель приладів нового Beetle продовжує добру традицію у збереженні цілісності образу за рахунок використання тих самих кольорів, які були використані ззовні. Саме тому Beetle Pink Edition може похизуватися яскравою комбінацією чорного та рожевого у обивці сидінь та яскраво-рожевого на панелі приладів.

Цілісність свого «я» Beetle підкреслює комплектацією, яка оснащується бензиновим двигуном із турбонаддувом об'ємом 1,4 л потужністю 160 к.с. та 7-ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач DSG. Автомобіль прискорюється від 0 до 100 км/год за 8,3 секунди та споживає 6,2 л пального на кожні 100 км шляху у змішаному циклі.

Додатково до широкого базового оснащення комплектація Pink Edition має перелік опційного обладнання, яке вже встановлено та неодмінно сподобається майбутнім власникам, а саме:

Система безключового доступу Keyless Access
Запуску двигуна за допомогою кнопки Press & Drive
App-Connect та мультимедійна система Соmposition Media: TFT-дисплей з діагоналлю 12,7 см, 8 динаміків, CD, MP3, AUX-IN, SD, USB та Bluetooth
Розширений бортовий дисплей
Мультифункціональне шкіряне кермо
Зимовий пакет: підігрів передніх сидінь та форсунок склоомивачів
Клімат-контроль
Бі-ксенонові фари ближнього та дальнього світла зі світлодіодним денним світлом
Датчик сліпих зон Blind Spot та камера заднього виду Rear Assist
Парк-пілот спереду та ззаду
Електрорегулювання зовнішніх дзеркал із обігрівом
Круїз-контроль
та багато іншого
Всі 15 автомобілів мають однакову комплектацію та є унікальними.

Ціна автомобілів фіксована і становить 799 000 грн.**

Зарезервуй автомобіль за посиланням - https://specials.volkswagen.ua/ 

 

Автоцентр "Порше Захід"
С. Софіївська Борщагівка, вул. Вишнева 1а,
заїзд по вул. Київській з Кільцевої дороги.
www.pzkiev.com