У Києві вперше пройшла НЕконференція МрійДій - про розвиток, підприємництво, мрії

У Києві вперше пройшла НЕконференція МрійДій - про розвиток, підприємництво, мрії

Майже 60 гостей, 6 спікерів, 7 годин, наповнених сенсом, мріями та відкриттями; зібрані 21 550 грн., які команда МрійДій передала на потреби 80 окремої десантно-штурмової бригади ДШВ ЗСУ. У Києві вперше пройшла НЕконференція МрійДій.

 

Програма події складалася з п'яти лекцій та однієї панельної дискусії:

▫️ З Марією Гаврилюк, співзасновницею GUNIA project, говорили про надивленість і чому її важливо розвивати в дітях. 

▫️ Олександр Вишневський, тренер з командоутворення компанії Ascendis Ukraine, дав структуровану інформацію про те, щ

▫️ Анна Петрова, ідеологиня створення культури підприємництва в Україні, засновниця першого центру підприємництва Startup Ukraine, надихнула не боятися створювати щось своє та детально розказала про топ-10 навичок підприємця. 

▫️ Лідія Білас, засновниця мережі освітніх проєктів МрійДій, говорила про мрії та про те, як почати їх здійснювати. Лідія впевнена, що тільки коли ми дозволяємо собі бути сміливими, хоча б навіть у думках, коли дозволяємо виходити за рамки - народжуються найкращі ідеї та рішення.

▫️ Катерина Малкова, співвласниця TOP Cosmetics Ukraine, розкрила тему щастя - на прикладі власної історії показала, що радість в дрібницях, у кожному моменті і часто успішний успіх, який ми бачимо у соцмережах, не має нічого спільного зі щастям.

▫️ Марина Семенюк, менторка, майстриня медитацій, інструкторка з дихальних вправ, завершила це день лекцією про ментальне здоровʼя та медитацією на даху школи. Марина розповіла, чому турбота про ментальне здоров'я працівників вже не є питанням вибору. І чому саме медитація є одним з дієвих складових підтримки емоційного стану цілих команд.

 

Дізнатися анонси наступних заходів мережі МрійДій можна на їх сторінці Facebook.

Також у МрійДій функціонує безкоштовний Батьківський клуб для усіх охочих. Доєднатися до Телеграм каналу клубу можна за посиланням.