Покоління Z про бізнес та нову реальність: 27 лютого у Києві відбудеться безкоштовна конференція унікальних підлітків Zavtrа

Покоління Z про бізнес та нову реальність: 27 лютого у Києві відбудеться безкоштовна конференція унікальних підлітків Zavtrа

Що цікавить сучасне покоління? Як з ним працювати, як продавати зумерам та як з ними розмовляти однією мовою? У Києві 27 лютого відбудеться безкоштовна онлайн-конференція Zavtrа, на якій 29 спікерів будуть говорити про можливості для покоління Z. Успішні підлітки, які попри свій вік та обставини запускають стартапи, роблять наукові відкриття, перемагають в олімпіадах світового рівня та крок за кроком будують нову реальність, розкажуть, як вони це роблять та допоможуть вам підготуватися до найближчого майбутнього, яке вони вже будують.

 

«У сучасних дітей дуже допитливий розум та велике бажання отримувати  результат за наявності умов для реалізації (у швидкому доступі матеріали, інформація). Тому діти зацікавлені втілювати свої ідеї у життя. Особливо коли учні отримують підтримку в школі, у нашому випадку це різні конкурси бізнес-ідей, проєктні роботи. Виходять чудові проєкти, прокачуються необхідні навички сучасної людини, дитина готується до реального життя, стає відкритою до інновацій», — каже спікерка Zavtra, заступниця директора з формаційної програми у школі повного дня КМДШ_Голосіїв Олена Кузовенкова.

 

Оля Василів, випускниця Європейського колегіуму, яка навчається у Connecticut College у США, розробники розумної світлодіодної маски Qudi Mask Михайло Чумаченко та засновник і CEO компанії Harmix Назар Поночовий, блогерка в Instagram та TikTok, яка веде освітнє тревел-шоу «УніверCheck» Лера Педан та Ірина Шевчук, провідний маркетинг спеціаліст EPAM University, розкажуть на конференції про реальні кейси успішного соціального підприємництва, як обрати університет мрії в Україні та свою професію і чи варто звернути увагу на ІТ та переконатися, що це ваше.

 

А під час панельної дискусії «Кіберпростір: можливості для розваг, навчання та заробітку» разом із талант WePlay Esports Олексієм Малецьким, Head of Tournament Marketing WePlay Esports Іриною Чугай, головою правління Федерації кіберспорту України (UESF), засновником холдингу ESM.one та агенції Esports Charts Іваном Данішевським та засновницею Career Academy Оленою Сабрі з’ясуємо, як любов до відеоігор можна перетворити на професію та чи варто дозволяти особистим уподобанням впливати на рішення, пов’язані з кар’єрою?

 

Окрім того, власниця MiniBoss Business School Kyiv Маріанна Луців розкаже, чому підприємець — це творець нашого Zavtra та як уже сьогодні підлітку запустити свій стартап та монетизувати власну ідею і таланти.

«Щоб створити свій бізнес, треба мати сміливість творити своє життя. У цьому і полягає сила підприємництва, яка визначає готовність не зраджувати собі на цьому шляху падінь і злетів. Сучасне покоління Z, що дорослішає в епоху надзвичайно важливих світових трансформацій, отримує унікальну можливість бути залученим до створення свого ZAVTRA. І що найважливіше, сучасні підлітки готові до глобальних викликів. Власне тому, формуючи підприємницьке мислення та навички вже сьогодні, вони прагнуть вдосконалювати навички монетизації знань на практиці протягом свого дорослішання. А це й дозволяє формувати сильну особистість, яка вміє прогнозувати чинники зовнішнього світу та екологічно використовувати їх, демонструючи компетенції сучасного і майбутнього лідерства», — каже спікерка Zavtra, власниця MiniBoss Business School Kyiv Маріанна Луців.

 

Під час онлайн-конференції кожен учасник зможе поставити питання спікеру, а також матиме доступ до презентацій. Зареєструватися та переглянути програму заходу можна за посиланням https://zavtra.ekonomika.ua/. Ця конференція зацікавить і батьків, і дітей, а також підприємців, які хочуть бути успішними у новій реальності.

 

Кіберспортивний партнер заходу — компанія WePlay Esports, освітній партнер — компанія EPAM, інформаційний партнер — MBA Kids International.

 

Нагадаємо, що бізнес/медіа бюро Ekonomika+ разом із онлайн-медіа Delo.ua та дайджестом сучасної жінки WoMo проводять конференцію Zavtra вже вп’яте.