Перший Fall Family Festival або Сімейне свято з важливою місією. Як це було)

Перший Fall Family Festival або Сімейне свято з важливою місією. Як це було)

Ми завжди підтримуємо проекти, що мають на меті якусь важливу місію. Особливо, якщо мова йде про сімейні цінності та благодійність.

16 вересня запам’ятається нам не тільки сонячним теплим днем, а і започаткуванням Fall Family Festival, який ознаменував закриття літнього і торжество оксамитового сезону.  У цей день в с. Білогородка, на території приватної школи Advance Green School в дружній атмосфері зустрілись сім’ї учнів школи та вихованців мережі садочків "ЗеленСад".

Наша Alwaysbusymama Альона Бондаренко серед запрошених гостей)

Під час фестивалю відбулися спортивні та творчі активності, майстер-класи для дітей і дорослих, святковий концерт з піснями та танцями, виступи гімнасток та дітей, що займаються тхеквондо, смачне частування та найголовніше – благодійний ярмарок!

Під час ярмарки батьки та діти мали можливість продавати власноруч приготовлені солощі, мило, прикраси, а ще книги та іграшки.

Кошти від продажу будуть направлені на два благодійні проекти - Міжнародний центр підтримки жінок і дітей «Місто добра» та Фонд «Старенькі», який є першою соціально-благодійною ініціативою, присвяченою питанням старості в Україні.

Посмішки, теплі обійми, радісні обличчя, сяючі очі, тепло та радість наповнили кожного з учасників свята.

Фото – замість тисячі слів!

Старт традиційної сімейної події Fall Family Festival покладено!

Благодійність, що єднає!