Більше 1000 учасників і 120 представників світового бізнесу. У Києві відбувся міжнародний U Tomorrow Summit від UNIT.City

Більше 1000 учасників і 120 представників світового бізнесу. У Києві відбувся міжнародний U Tomorrow Summit від UNIT.City

Більше 1000 учасників і 120 представників світового бізнесу. У Києві відбувся міжнародний U Tomorrow Summit від UNIT.City

3-4 вересня в найбільшому інноваційному парку України та Східної Європи UNIT.City відбувся масштабний міжнародний U Tomorrow Summit (UTS). Це щорічний інноваційний саміт, який об'єднав стартапи, підприємців, топ-менеджерів провідних компаній, венчурних інвесторів, щоб визначити сучасні тренди в бізнесі, зрозуміти вектор розвитку в майбутньому і разом оцінити інтелектуальний потенціал вітчизняних стартаперів.

На найочікуванішому офлайн бізнес-заході року зібралися більше тисячі учасників — українські підприємці і розробники, які хочуть вивести свій бізнес на новий рівень. Під час саміту вони отримали декілька десятків годин цінної інформації, яку можна інтегрувати в свій бізнес. У рамках саміту відбулося 25 панельних дискусій на різні, але найактуальніші для підприємців теми: від успішного пітчингу стартапу, створення екосистеми для бізнесу до глобальних трендів і масштабування своєї справи на іноземні ринки.

Саміт міжнародний, тож перед учасниками виступили спікери з 13 країн. Тільки лідери своєї галузі, представники найкращих світових компаній — Microsoft, Google, NVIDIA. Власники успішних українських стартапів, які вже завоювали іноземні ринки — Reface, Rocket, Petcube. Відомі українські компанії, які перетворилися в гігантів у своїй сфері — Rozetka, Avalon, Київстар та багато інших.

Організатори UTS — команда UNIT.City та Київський міжнародний економічний форум мають великий досвід у залученні інвестицій. U Tomorrow Summit став точкою входу інвестицій в українську економіку. Саміт зібрав досвідчених українських та іноземних інвесторів. Серед яких Василь Хмельницький — засновник холдингу UFuture та першого інноваційного парку в Україні UNIT.City, активно інвестує в інновації, фармацевтику, інфраструктуру, ІТ. Вікторія Тігіпко — засновниця та керівний партнер венчурного фонду TA Ventures. Фонд інвестує в інноваційні інтернет-проекти у США, Європі, Україні. А також Дмитро Бородай — представник інвестиційної компанії Horizon Capital, Максим Слободянюк засновник Nika Tech Family, активний інвестор та багато інших. Учасники мали унікальну можливість презентувати інвесторам свої ідеї та зацікавити інвестувати у свій бізнес.

 


У рамках саміту пройшла спеціальна панель — Алея стартапів. 25 українських стартапів, які зацікавили організаторів, презентували свій продукт перед тисячною аудиторією.

На сьогодні UTS став найбільшим майданчиком України для міжнародного нетворкінгу у сфері інновацій та залучення інвестицій в стартапи. Учасники саміту змогли отримати безліч корисних ділових контактів, а також знайти нових партнерів. Невеликі стартапи познайомилися з потенційними інвесторами та топ-менеджерами великих корпорацій. U Tomorrow Summit стер всі кордони для молодих та креативних підприємців.

 


"Наше завдання – створювати умови для молодих людей, щоб вони залишалися в Україні та досягали успіхів у нашій країні. Ми, як країна, маємо конкурувати зі всім світом, а не між собою. Тому наша мета на найближчі 10-15 років  – розвивати Україну як інноваційну країну. Для цього ми створюємо UNIT.City та, зокрема, UTS, який об’єднав людей навколо цієї мети. Дуже радий, що до нас приєдналися іноземні компанії та спеціалісти, які можуть поділитися з нами досвідом та знаннями”  –  розповів Василь Хмельницький, засновник холдингу UFuture.

Про місію UTS для українського бізнесу представникам ЗМІ розповіли:

Василь Хмельницький, засновник холдингу UFuture; Костянтин Євтушенко, керуючий партнер інноваційного парку UNIT.City; Вікторія Тігіпко, засновниця і керівний партнер венчурного фонду TA Ventures, Ольга Руднєва, директор Фонду Олени Пінчук «АНТИСНІД». А також іноземні гості — Рік Расмуссен, професор Каліфорнійського університету в Берклі; Кріс Баррі, генеральний директор US Market Access Center у Кремнієвій Долині.



UNIT.City — перший інноваційний парк в Україні. Місце, де формується екосистема та інфраструктура для розвитку бізнесу у галузі високих технологій та креативних індустрій. Об'єднує більше 200 компаній. Проводить понад 400 подій у рік.