Хто став «Жінкою III тисячоліття»

Хто став «Жінкою III тисячоліття»

 
12 грудня 2019 року в  Київському національному академічному театрі оперети відбулася ХІІ церемонія нагородження Всеукраїнської премії «Жінка III тисячоліття».
 
Премія «Жінка III тисячоліття» - це унікальна суспільна нагорода в Україні, якою вже 12 років відзначаються українки, які  зробили значний внесок у певну галузь та реалізовувались у різноманітних сферах діяльності. 
 
Голова Вищої Представницької ради Всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття» і народний артист України ОЛЕКСАНДР ЗЛОТНИК відмітив: «Попередній відбір претенденток відбувається впродовж цілого року, але за місяць до церемонії Представницька рада визначає переможниць спираючись на досягнення в професії та активні соціальні здобутки».
 
Переможницями цього року у категорії "Знакова постать" стали: заслужений юрист України, представник України в гуманітарній підгрупі трьохсторонньої контактної групи по Донбасу Валерія Лутковська і Президент IMMER Group Ірина Мірошник.
Олександр Злотник і Ірина Мірошник 
 
В категорії «Рейтинг» відмітили: Міністра соціальної політики України Юлію Соколовську, співачку Alyosha, художницю і мистецтвознавця Лану Кауфман, а також солістку-вокалістку Київського муніципального академічного театру опери та балету для дітей та юнацтва Олену Гребенюк  і заслуженого майстра спорту України, чемпіонку літніх Паралімпійських ігор і багаторазова чемпіонка світу, Європи та чемпіонку України з легкої атлетики Оксану Зубковську.
Міністр соціальної політики Юлія Соколовська 
Лана Кауфман
Владислав Ващук, Олена Гребенюк, Лідія Лісімова
Alyosha
 
Також свою відзнаку в цій категорії отримали представниці бізнесу, громадські і культурні діячки: Аліна Поплавська, Ірина Костюшко, Ірина Золотаревич, Олеся Теліженко, Наталія Горбаль, Тетяна Авраменко, Світлана Яремчук, Світлана Ройз, Наталія Самойленко та інші.
Аліна Поплавська, Лідія Лісімова
Ірина Золотаревич, Лідія Лісімова, Олег Савкін 
Наталія Горбаль, Лідія Лісімова
 
Лідія Лісімова, Світалана Ройз, Тигран Мартиросян, Світлана Яремчук, Марина Литвин
 
Мати-вихователька, засновниця дитячого будинку сімейного типу Шамрай Валентина  і директор палацу молоді і підлітків в Харківській області «Залізничник» Людмила Гришко також отримали нагороди. 
Валентина Шамрай, Наталія Омельченко
 
Президент Міжнародної громадської організації «Жінка ІІІ тисячоліття» ЛІДІЯ ЛІСІМОВА в свою чергу зазначила: «Я щиро рада можливості щороку вітати найталановитіших, найуспішніших, найвідданіших своїх співвітчизниць! Всі вони працюють в різних сферах, але водночас вклад наших переможниць важливий не лише для країни, але і для всіх нас».
Ірина Костюшко
Олена Коробкова

 

Світлана Лисенко
 
Так, відзнаку в категорії «Перспектива» отримали молодший науковий співробітник Маріупольського онкологічного центру, волонтер, винахідниця Ольга Харасахал, ім’я якої, впевнені організатори, дуже скоро буде знаковим у галузі ранньої діагностики пухлин, і студентка Чернівецького обласного коледжу мистецтв імені С.Воробкевича Наталія Бойчук.

 

Наталія Бойчук, Євген Ніщук, Ольга Харасахал
 
Нагороди переможницям у вигляді витонченої статуетки вручали відомі чоловіки: Прем’єр Міністр України 2001-2002 р.р., президент Українського союзу промисловців і підприємців Анатолій Кирилович Кінах, футболіст Владислав Ващук, керівник телеканалу «НАШ» Тигран Мартиросян, політичний експерт Дмитро Співак та інші.
Анатолій Кінах, Лідія Лісімова
 
В рамках концертної програми цьогорічних володарок статусу «Жінка ІІІ тисячоліття» привітали артист, Золотий голос України, співак який увійшов в 30 кращих голосів світу - Влад Ситнік, заслужена артистка України Наталія Бучинська, український співак та музикант Володимир Трач, майстер спорту України і член збірної України зі спортивних танців на візках Олена Чінка та інші.
Влад Ситнік
Наталія Бучинська
 
Олег Шак
 
Проведение церемонии поддержали статусные и известные компании, среди которых YAMAGIWA, «АВТО-АКТИВ», Mandarin Maison, телеканал «Наш», торговая марка KOKTEBEL, медицинская компания PHARMASCO, ювелирные дома TIORO и ZARINA, Европейский Ювелирный Дом Style Avenue, Edem Resort Medical & Spa и многие другие.