Пишу легко: на «Даринку» пройде майстер-клас для дітей від письменниці

Пишу легко: на «Даринку» пройде майстер-клас для дітей від письменниці

7 грудня маркет-молл «Даринок» буде розвивати письменницький талант дітвори. На безкоштовному майстер-класі учасники дізнаються секрети письменників, весело пограють, напишуть свою власну невелику історію і змайструють закладку для улюбленої книги. А дорослі в цей час можуть зайнятися шопінгом і взяти участь в новорічному розіграші, серед призів: iPhone 11 Pro, телевізор, мультиварка, електричний гриль-барбекю, колонка для телефону, праска й набір посуду.
У суботу з 12:00 до 14:00 письменниця і журналіст з 20-річним досвідом Наталя Рибачик проведе на «Даринку» майстер-клас «Пишу легко». Якщо ваша дитина із задоволенням пише твір у школі або, навпаки, не знає, як до нього підступитися – це хороша можливість направити її до правильних цілей.
Усі слухачі навчаться дивитися на світ поглядом письменника, зрозуміють, як підійти до написання твору або навіть книги, і дізнаються секрети цікавих для аудиторії історій.
А в неділю з 12:00 до 12:45 дітвора зможе зануритися у чарівний світ Кая і Герди з казки Ганса Крістіана Андерсена, адже гостей чекає безкоштовна костюмована казка «Снігова королева». Час новорічного настрою! 
А поки діти веселяться, у батьків є час, щоб пробігтися магазинами маркет-моллу. Тим більше, що «Даринок» спільно з Visa запустив програму лояльності – розіграші подарунків. Для участі у заході потрібно зробити покупку на будь-яку суму і оплатити її картою Visa. Детальніше   .
 
Крім того, вже традиційно на «Даринку» протягом усіх вихідних відвідувачів будуть зігрівати українські та світові хіти у живому виконанні кавер-бендів. У суботу – Marcel Gaston і Perfect Strangers. Останні хлопці в своїх виступах акцентують увагу на хітах з репертуару Ed Sheeran, Coldplay, Sting, Eric Clapton, але подають їх під власним аранжуванням. У неділю музичне наповнення створять запальні Mi Sento і Vertu.
Детально ознайомитися з усіма розвагами, розкладом та іншим можна за телефоном (044) 461 88 13, на сайті «Даринку» і сторінці в соцмережі Facebook.