Проект фонду Олени Пінчук «Я зможу!» представив нову колекцію футболок «Міф, але існує»

Проект фонду Олени Пінчук «Я зможу!» представив нову колекцію футболок «Міф, але існує»

 Дизайнерка бренду «InsideU» Марія Захарченко стала другою переможницею у номінації «Приз глядацьких симпатій» в рамках конкурсу «Не вішай ярлики!». На власний проект Марія отримала грант від Фундації Кока-Кола. Презентація відбулась під час вуличного фестивалю «Район #1 Block Party». Презентацію відвідали зірки і блогери реаліті шоу «Супермодель по-українськи» і «Київ вдень і вночі» Карина Гавриленко, Вікторія Рогальчук, Ксюша Палфі, Настя Панова, Арина Любителева.
 
 
 
 
У своїй колекції з п’яти футболок - вона стверджує, що жінки є наземними богинями й закликає поважати їх та їхні досягнення. Жінки-Богині, які самі заробляють на життя, мають свободу вибору одружуватися чи ні, залишаються розумними та красивими завжди. Це вже давно не міф, а реальність. На кожній з футболок є відривний ярлик з описом, які розвінчують саме ті міфи, що побутують у суспільстві. 
 
 
 
 
Купивши футболку проти гендерних стереотипів – ви можете долучитися до флешмобу #міфалеіснує. Для цього необхідно сфотографуватися у футболці з колекції і розмістити своє фото в соцмережах з унікальним хештегом. 
 
Футболки можна придбати на сайті соціального бренду Fashion AID