Подробиці відкриття першого «H&M»

Подробиці відкриття першого «H&M»

Після тривалого очікування, шведський міжнародний ритейлер «H&M», «Hennes & Mauritz AB» нарешті оголосив, що перший український магазин відкриє свої двері 18 серпня 2018 року о 12:00.

Магазин займе площу 2 900 квадратних метрів у ТРЦ «Lavina» на вулиці Берковецькій, 6Д. Перший український магазин «H&M представить повний асортимент одягу та аксесуарів.

Інтер’єр буде виконаний у світлих тонах і стриманій стилістиці, щоб зосередити увагу покупців на модному одязі. Сучасний і розкішний новий магазин стане простором, що гармонійно поєднає елементи дизайну та матеріали, і дозволить насолодитися приємною та натхненною подорожжю світом моди «H&M».

«H&M запропонує незабутній досвід шопінгу: найактуальніші тенденції, позачасову повсякденну моду та гучні колаборації, зокрема принтовану колекцію «GP & J Baker x H&M». Згодом бренд представить глобальні лінії, наприклад, нещодавно анонсовану MOSCHINO [tv] H&M, і колекцію Holiday. Жіночий, чоловічий, підлітковий і дитячий одяг та аксесуари, а також товари для дому «H&M HOME» надихатимуть на вдосконалення власного стилю та способу життя.

Українська команда «H&M» із нетерпінням чекає на відкриття магазину в «Lavina», щоб 18 серпня о 12:00 привітати перших покупців. «Ми маємо надію перевершити сподівання клієнтів завдяки різноманітному асортименту, що дозволить вдосконалювати власний стиль за найкращою ціною з турботою про людей та довкілля», — сказала Генеральний директор «H&M» в Україні Домінік Фантачіно.

У день відкриття, 18 серпня, магазин працюватиме з 12:00 до 22:00. Шанувальників «H&M» чекатимуть виступи DJ і зіркового гостя. Бренд вітатиме прихильників особливими шопінг-пропозиціями: 1-а людина у черзі отримає подарунковий сертифікат на 10 000 грн, 2-а та 3-я — на 2 000 грн, наступні 1 000 людей — приємні знижки.

Українські шанувальники моди, запам’ятайте дату та час, щоб сповна насолодитися шопінгом!

Діліться новиною про грандіозне відкриття, використовуючи хештег #HMUKRAINE.