Юлія Іщенко: Як я вибирала косметику для матусь і що з цього вийшло

Юлія Іщенко: Як я вибирала косметику для матусь і що з цього вийшло

- Не про те ви думаєте, мамочко! - з несподіваним докором заявила моя сімейна лікарка, коли я попросила її поради щодо догляду за моєю шкірою. Ні, звичайно, вона професійно відповідала, як доглядати за немовлям, в чому і як купати, чим змащувати його сіднички, як капати носик… А от те, що через місяць після пологів я й сама захотіла доглянути себе, її тригернуло. 

- Ну, візьміть якийсь крем, теж мені проблема, - нарешті видала вона з таким полегшенням, наче розв’язала нерозв’язну проблему. 

Справа ж в тому, що "якийсь" крем я брати не хотіла. Мені було важливо вибрати косметику, яка б відповідала двом найважливішим критеріям: не зашкодити малюку і ефективно доглядати за моєю шкірою. Адже хоча мене аж ніяк не віднести до категорії "мати року", я прибічниця свідомого материнства і вважаю, що здоров’я моєї дитини залежить і від того, як я харчуюся, і від того, якою косметикою користуюся. 

Як водиться, на допомогу прийшла Роксі - подруга, яка вже більше року живе у Франції. 

- Слухай, я тобі пришлю дещо. Ти будеш у захваті! - запевнила вона. - Це просто топ тут - косметика з олією ши. Натурально, ефективно і безпечно. Все, як ти любиш) 

Так через тиждень на моїй поличці вперше з’явилися крем для обличчя, молочко для тіла, мило Institut Karité Paris

Погуглив, я узнала, що Institut Karité Paris існує з 2007 року і вся продукція виробляється виключно у Франції - від сировини до паковки. При цьому ціни компанія тримає досить лояльними, тож вибір між якістю і ціною робити не доводиться. В основі всієї косметики лежить олія ши з її унікальними властивостями: вона зволожує, живить, захищає і заспокоює шкіру. До речі, її навіть можна їсти. Але я поки не пробувала)  

Асортимент не так, щоб безкінечний, але, в принципі, всі потреби догляду за шкірою він забезпечує: креми та сироватки для обличчя, молочко і креми для тіла, мила, креми і гелі для душа. Є навіть лінійка для чоловіків. Абсолютні хіти бренду - креми для рук. І, звичайно, маст хев всіх матусь (і бабусь теж :) ) - натуральна олія ши. Відтепер це моя любов і найкраща помічниця, яка завжди в моїй сумочці поруч з пляшечкою і серветками. 

Натуральний склад, нейтральні аромати, легке нанесення і абсолютна безпечність. Мені дійсно все сподобалося. 

- Як я рада, просто щаслива, - зраділа Роксі. - Наступного разу пришлю ще. Там такі крутезні креми для рук
- Не треба, - засміялася я. - Я знаю і вже купила їх в Parfum Büro. Уяви, виявляється, тепер ця косметика є в продажу в Україні.   


В Україні оригінальна продукція Institut Karité Paris ексклюзивно представлена в Parfum Büro  Parfum Büro (м. Київ, вул. Володимирська 20/1а), бутіках ВІДДУШИНА (м. Львів, вул. Вірменська, 13) та ВІДДУШИНА ( м. Вінниця, вул. Архітектора Артинова, 19), а також мережі магазинів  Brocard.