Як правильно пити воду влітку: дотримуємося режиму

Як правильно пити воду влітку: дотримуємося режиму

Як би дивно не звучало, але питання "як правильно пити воду влітку" майже завжди було дуже актуальним. І це не дурниці, тому що, літня спека дуже сильно впливає на організм. Особливо це стосується водного балансу. А він для нас дуже важливий. І так як, влітку витрата рідини організму дуже виростає, то воду потрібно пити майже постійно і у великих кількостях. І як правильно пити воду влітку ми зараз вам розповімо.

Як правильно пити воду влітку: найважливіші поради

Вода захистить вас від зневоднення. І влітку це особливо важливо. Особливо для метаболізму, адже достатня кількість води підтримає оптимальний гідробаланс в організмі. І це не тільки дуже зручно, але й красиво. Ваша шкіра буде виглядати набагато молодше і підтягнутою.

Картинки по запросу вода жизнь

Нездоровий апетит

Дуже часто, влітку, буває так, що після ситного обіду вам майже відразу ж хочеться їсти. І таке почуття може з'явитися, тільки якщо в організмі не вистачає рідини. Це в свою чергу призведе до млявості, сонливості. Працювати, або просто гуляти з таким самопочуттям не вийде. Тому потрібно обов'язково поповнити запас рідини в організмі. Адже якщо постійно харчуватися, то показати своє ідеально тіло на пляжі не вийде.

Картинки по запросу девушка огромный бургер

Правильний режим

Ми вже розповіли вам, як спека може впливати на ваше тіло, і як цього уникнути. Тепер ми хочемо дати вам кілька порад, як правильно пити воду влітку, щоб попередити всі ці проблеми.


Порада перша: Кожне ранок, відразу після пробудження, потрібно випивати склянку води. Це запустить всі обмінні процеси в організмі і допоможе вам швидше прокинутися. А ще краще буде додати у воду сік лимона. Це ще і наповнить вас вітамінами.

Картинки по запросу стакан воды перед едой

Порада друга: За пів години-20 хвилин до прийому їжі потрібно випивати склянку води. Це підготує шлунок до обіду

.

Картинки по запросу стакан воды перед едой

Порада третя: Потрібно пам'ятати, що соки, чаї, кава – це не вода. А пти каву влітку взгалі небажано, тому що це дуже сильне сечогінне. І кожну чашку кави радять запивати склянокою води.

Картинки по запросу чай кофе