Ірина Варагаш #мамипрощастя

Ірина Варагаш #мамипрощастя

Ірина Варагаш
СЕО компанії «Еконія», мама двох синів


Перше, що спадає на думку, це відомий вислів: «Щастя — це коли тебе розуміють». Але з роками я дедалі більше переконуюся, що щастя — це коли ти сам розумієш себе. Коли розумієш свої бажання, довіряєш відчуттям, віриш у себе та власні можливості.


Я мама двох чудових дітей, любляча дружина. І це найкраще, що трапилося зі мною у житті. Але якби багато років тому я не довірилася своєму передчуттю, що моє щастя багатогранніше, то, відверто кажучи, сьогодні я б і не знала, що відповісти вам на це запитання.
Та я довірилася собі. І вже 30 років складаю, мов пазл, своє щастя.


Я щаслива бізнесвумен. Мене оточує команда однодумців і відчайдушних винахідників, які створюють неймовірні продукти, відкривають цілі ніші на ринках України та світу. Я досі ніяковію, коли мене запрошують виступити зі сцени на великих бізнес-форумах, але щоразу, коли долаю свій страх, я — щаслива.


Я відчуваю щастя, коли помічаю в руках дітей або батьків продукцію «Малятко» (з якої і починався мій шлях до успіху 19 років тому), або інших наших торгових марок.


Я щаслива, коли перетинаю кордони інших країн. Щаслива, коли повертаюся додому.


Попри останні карантинні події, я дуже щаслива, що мої близькі та рідні здорові.


І знаєте, я ще не склала цей пазл до кінця. Але в мені, як і раніше, неймовірно багато драйву пізнавати й далі, яке воно, моє особисте щастя.

Поставте це запитання ще через декілька років. Мені точно знайдеться ще багато чого вам розповісти)

 

Детальніше про Спецпроект до Дня матері — «Мами про щастя» #мамипрощастя