Мережа кафе «Руккола» — ваша маленька Італія!

Мережа кафе «Руккола» — ваша маленька Італія!

Піца, паста, равіолі, ризотто… м-м-м-м-м! Це перше, що спадає на думку, коли йдеться про Італію.

Якісні продукти, смачна їжа, дитяча кімната, майстер-класи для дітей, доброзичлива атмосфера та гостинний персонал — перше, що спадає на думку про мережу кафе «Руккола». Ми дуже їх любимо та щоразу з радістю влаштовуємо в них сімейні обіди, адже тут кожен знайде для себе заняття. 

Дитячі кімнати. Нині мережа ресторанів «Руккола» налічує 9 ресторанів у м. Києві. З-поміж них у трьох (на Борщагівці, Троєщині та в Дарниці) є дитячі кімнати, адже тут завжди раді родинам і намагаються зробити відпочинок максимально комфортним та гостинним. Тільки ставши мамою, я розумію, як інколи надважливо та безцінно посмакувати гарячою кавою, поласувати щойно приготованою пастою та насолодитися декількома хвилинами тиші.

У ресторані «Руккола» дорослі відвідувачі мають нагоду повноцінно розслабитися та насолодитися відпочинком, не турбуючись про своїх малюків, оскільки неабиякою перевагою закладу є велика та яскрава дитяча кімната з іграшками, телевізором і кваліфікованою нянею.

Якщо ви звикли тримати дитину в полі зору — для вас передбачені столики, розташовані поруч з ігровою зоною, щоб мимоволі спостерігати за малечею. Також для маленьких гостей у вихідні дні передбачається регулярне проведення майстер-класів із приготування піци, розважальні програми за участю аніматорів тощо.

Потрапляючи в «Рукколу», ви ніби здійснюєте подорож із метушливого мегаполіса до сонячного гостинного куточка Італії: світлий інтер’єр наповнює заклад домашньою цариною, легкий та невимушений декор додає часточку італійської тратторії кожній місцині кафе, а аромат щойно випечених фокача та піци відкриває всю багатогранність кулінарного світу Італії.

Кулінарні шедеври. У «Рукколі» можна скуштувати традиційні італійські страви, приготовані за оригінальними рецептами з натуральних органічних продуктів прямо на ваших очах, адже центральний простір ресторану відведено під відкриту кухню. Кожен гість може спостерігати за приготуванням свого замовлення, що робить страву ще смачнішою. Завдяки майстерності й фірмовим секретам шеф-кухар закладу перетворить будь-який продукт на вишуканий кулінарний шедевр, здатний задовольнити всіх поціновувачів італійської кухні.

Ось він розкачує тонесеньке тісто, рясно накладає начинку та доправляє піцу до дров’яної печі. Декілька хвилин — і рум’яна піца на вашому столі!

До речі, її тут понад 10 найменувань. Моя улюблена — «Чотири сири». І нехай весь світ зачекає…

Приємні акції. «Руккола» обожнює своїх відвідувачів і постійно влаштовує для них приємні акції:

- «Щасливі години» діють у будні декілька годин (у кожному з 9 ресторанів по–різному). У «Рукколі» в Дарниці, яку ми відвідали, «щасливі години» — з 12.00 до 18.00, а в деяких ресторанах така можливість зовсім відсутня — у разі замовлення кожен гість отримує другу таку ж страву безкоштовно!  Так! Платите за одну страву – отримуєте дві)

- Для кожного іменинника протягом 7 днів діє знижка 30% на меню.

У лютому мережа ресторанів TARANTINO family створила сайт https://www.tarantino-family.com — і тепер ви точно не зголоднієте. На цьому ресурсі запроваджено сервіс доставки, а зайшовши на нього та вибравши ваше місцезнаходження, ви одразу отримаєте перелік ресторанів, які розташовані неподалік вашого місця перебування та в яких можна замовити страви. Це ж просто свято для працюючої мами.

Лишень одна година — і смачна вечеря вже на вашому столі!

Адреси ресторанів «Руккола» у Києві

«Руккола Олімпійська», вул. Велика Васильківська, 57/3

«Руккола Океан Плаза», вул. Антоновича, 176

«Руккола Поділ», вул. Сагайдачного, 22/1

«Руккола Борщагівка», вул. Гната Юри, 13

«Руккола КПІ», просп. Перемоги, 33/1

«Руккола Богдана Хмельницького»,  вул. Богдана Хмельницького, 16-22

«Руккола Троєщина», просп. В. Маяковського, 43/2

«Руккола Дарниця», вул. Будівельників, 40

«Руккола Хрещатик», вул. Хрещатик,  24

Дякуємо ресторану «Руккола», розташованому за адресою: вул. Будівельників, 40, у ТЦ «Дома Центр» (ст. м. «Дарниця») за гостинний прийом.

Докладніше про акції, новини, переглянути меню та зробити замовлення можна за посиланням —  www.tarantino-family.com/restaurants/rukkola

 

До зустрічі в «Руккола»!

Ваша Alwaysbusymama)