Всього 124$ за ніч. В Англії здають в оренду казковий будиночок Вінні Пуха

Всього 124$ за ніч. В Англії здають в оренду казковий будиночок Вінні Пуха

Зовсім недавно всім відомий герой мультфільмів - Вінні Пух - відсвяткував 95-й ювілей з моменту свого створення. На честь цієї події аніматор Кім Реймонд, який і малював образ ведмедика для американського мультфільму, спроектував його будиночок. Житло звели в Ешдаунском лісі (Англія).
 
На вигляд будинок нагадує стовбур великого дуба з дахом у вигляді крони дерева. У нього є традиційні червоні двері і табличка «Mr. Sanders». Коли заходиш всередину цього чарівного житла, виникає бажання залишитися там назавжди. Обережно, у дорослих неодмінно може початися напад ностальгії! 
 
Інтер'єр будиночка Вінні відтворений з точністю до міліметра. У ньому є кілька ліжок - велике двоспальне для дорослих і два невеликі зі сходами, розташовані під стелею, для дітей. На них рекомендується спати дітлахам від 6 років і старше. Всередині також є шафка, в якій чинно стоять горщики з медом. 
 
Вся обстановка неначе намагається знову занурити вас в атмосферу дитинства - білі дивани з квітами, маленькі дерев'яні віконця, старовинний світильник і стільчик, на який по висоті реально міг би піднятися іграшковий ведмедик.
 
Зовні розміщуються обідній стіл і кілька стільців. Мешканці зможуть їсти на природі та насолоджуватися місцевими красотами англійської лісу.
 
До речі, вже з 20 вересня на сайті Airbnb відкрилося бронювання будиночка для всіх бажаючих зупинитися там на нічліг. Як спочатку повідомлялося на сайті, ціна такого задоволення складе 124$. У цю ціну також входить екскурсія по Великому лісі і дегустація місцевих страв при заселенні.
 
Однак за першу добу все найближчі дати вже забронювали, зараз тимчасово будиночок зняти не можна. Але для тих, хто мріє відчути себе персонажем чарівної казки Алана Мілна, це зовсім не проблема. Залишилося лише дочекатися наявності вільних місць)