Блог Екатерины Власюк: «Історії, які розпочинаються на MAMA SUMMIT»

Блог Екатерины Власюк: «Історії, які розпочинаються на MAMA SUMMIT»

Три роки тому я вперше побувала в ролі спікера на MAMA SUMMIT, де успішні матусі розповідають як вони поєднують виховання діток з бізнесом. Як виявилось, розповідати свою особисту історію дуже непросто. 
Зазвичай, як адвокат, який представляє інтереси своїх довірителів, я не маю право проявляти емоції чи додавати свої історії в судах. Саме тут я вперше познайомилася із Сніжаною Єгоровою, яка згодом звернулася до мене за професійною допомогою. Потім я стала її адвокатом та через два роки співпраці ми виграли справи у всіх судових інстанціях, що стосуються заборгованості по аліментам. А також було стягнуто штрафні санкції за несплату. Паралельно ми долучились до змін в законодавстві, які дозволяють українським жінкам виїздити з дітьми за кордон та притягувати до відповідальності тих з батьків, які не хочуть сплачувати аліменти на користь дитини. Також ми взяли участь у реформуванні закону, який підтримала Верховна Рада голосуванням, про домашнє насильство.
Історія першого Мама Summit особливо вплинула на моє життя, допомогла відкритись і почати свій шлях спікера. Свою історію я розповідала з надією на те, що вона допоможе жінкам, які знаходяться в складній життєвій ситуації, розправити крила та іти до здійснення своїх мрій. 
Для мене Мама Summit - це особлива подія, на якій варто побувати матусям. В минулу неділю - 14 квітня, відбувся 5 Мама Summit. Саме на ньому я мала честь виступити та розповісти свій нелегкий шлях до успіху. Телефонувала Олена Бондаренко – організаторка і сказала, що більше десяти людей підходили до неї та говорили, що пам'ятають мене ще з першого заходу. Та більшість з них мене не впізнали. Говори про те, як я змінилась і наскільки більш впевнено і відверто готова розповідати історію свого життя. Завдяки такій події як Мама Summit я трансформувалась, знайшла нових подруг, клієнтів та цікавих знайомих. 
Життя змінюється і час не стоїть на місці. Але те неймовірне жіноче спілкування, в жіночому колі, які нам дає Мама Summit, робить нас більш впевненими, сміливими, саме такими жінками, які здатні втілити більшість своїх мрій в реальність