Як ми солодкі пельмені готували. Старт дитячих кулінарних майстер-класів в «Компот»

Як ми солодкі пельмені готували. Старт дитячих кулінарних майстер-класів в «Компот»

Легендарний одеський «Компот» вже пару років частує киян своїми традиційними стравами: форшмак, холодець, оселедець під шубою, котлети й тюфтельки з трьох видів м’яса, смажені бички, котлети зі щуки й судака, пиріжки. Ну, і, звичайно, ж десерти: знаменитий торт «Фонтан», штруделі, вареники й еклери. Усе по-домашньому й смачно!

 

Ми з дітьми дуже любимо приходити в «Компот» на сніданки. Так-так! Хай би коли ви прокинулися, сніданок чекатиме на вас весь день! Круасани, сирники, домашній сир, млинці, молочні каші й повноцінні великі сніданки, наприклад «Пиріг з сирного тіста зі шпинатом і грибами» чи «Чашка курячого бульйону і грінка з паштетом», вибір на будь-який смак.

 

 

Недільного ранку ми приїхали в «Компот» не просто на сніданок, а ще й провести ранок з користю, адже нещодавно, для своїх наймолодших гостей тут почали проводити кулінарні майстер-класи.

 

 

Справжній заряд щастя та радості. Емоції на фото говорять самі за себе)

 

 

Готували різнокольорові пельмені з вишнями. Солодко, смачно та цікаво.

 

 

Шеф-кухар, справжній гуру кулінарії та спілкування з дітьми, поділився секретами приготування і дав дітлахам справді цінний досвід.

 

 

Наліпили пельменів і потім з радістю їх смакували звичайно ж з компотом))), адже власноруч приготовлене ще смачніше)

 

 

Переступивши поріг кафе, ви відразу розумієте, чому прийшли саме сюди: аромат свіжої випічки дурманить голову й змушує забути про всі дієти!

 

Гостинність, смачні й улюблені з дитинства страви нікого не залишать байдужими, а тепер ще й дитячі кулінарні майстер-класи!

 

До зустрічі в «Компот».

Ваша Alwaysbusymama

 

Майстер-клас проходив в кафе «Компот» у Києві

вул. Велика Васильківська, 57/3

щоденно з 8:00 до 23:00

конт. тел. (044) 237 73 10

kompot.ua