ТЕСТ-ДРАЙВ: Nissan Navara — любов по бездоріжжю!

ТЕСТ-ДРАЙВ: Nissan Navara — любов по бездоріжжю!

Ковбої, мустанги, дикий Захід — усе це асоціюється з пікапом або радше з тим, що ми звикли бачити в американських фільмах, на яких зростали. Пікапи полюбляють за те, що, крім усіх технічних можливостей — у кузові цього автомобіля можна відвезти тонну вантажу, а в салоні комфортно розмістити п'ятеро людей, вони є дуже стильними.

І хоч у нас пікапи найчастіше купують для полювання, риболовлі або будівництва, мене охопила зацікавленість з огляду на те, що тест-драйвів у нас було вже понад 30, а у цьому класі — іще жодного, тож я поміркувала, а чом би й ні?

Скільки ж радощів і непередаваних емоцій від свого характеру він мені передав за тиждень?! Справжній кайф!

Nissan Navara налаштовує на спокійну їзду, вона не сприймає метушні й поспіх.

Величезні дзеркала й стекла, несуча рама, високий просвіт, підніжки для передніх і задніх пасажирів, джиперська гума, рейлінги на даху — завдяки цьому вигляд автомобіля такий собі чоловічий, крутий, масивний, міцний, «збитий».

Звукоізоляція середня, але в даному випадку не можу це визнати недоліком, адже рик дизеля під час розгону проривається у салон і звучить на диво приємно.

Салон просторий. Місця над головою забагато, але якщо в передньому ряді з комфортом усе відмінно, то в другому ряді подушка дивана розташована так низько, що пасажири змушені сидіти, задерши коліна. Але місця завдовжки вистачає.

Прості в керуванні прилади, восьмидюймовий кольоровий сенсорний дисплей із підтримкою інтерфейсів для Apple і Android, можливістю налаштування стартових сторінок, відображенням картинки кругового огляду й штатної навігації.

Дуже приємна за тактильним відчуттям шкіра.

Nissan Navara оснащений 2,3-літровим турбодизелем і потужністю 190 коней. 7-ступінчаста АКПП майже ідеальна: перемикається непомітно та вчасно.

Завдяки своїм тяговим характеристикам він рішуче розганяє автомобіль на трасі та впевнено почувається на бездоріжжі, де за потреби допомагає ефективна система повного приводу, яку ми, до речі, під час тесту використовували лише раз, коли в полі із чорноземом пройшов дощ, і відчутно почало трохи ковзати. Після перемикання на повний привід машина поїхала, мов на сухому асфальті.

Крен (ураховуючи кліренс) — величезний, але ж ми розуміємо, що авто не для спортивних змагань на треку. Підвіска напрочуд м'яка та при цьому навдивовижу комфортна, а за розмірений темперамент розплачується тим, що лежачих поліцейських і рейки «пролітає», не помічаючи.

Витрата пального — 8 л дизеля на 100 км — за помірної їзди на трасі та 11 л — містом.

Вартість тестового автомбіля Nissan Navara в комплектації PLATINUM NEW — 1 162 570 грн.

Отже, тест-драйв Nissan Navara для мене був дуже приємною емоцією. Він крутий, і мені з ним було спокійно та впевнено.

Сподобалося, тому що він високий, і для мене не страшні жодні бровки та виямки, бо авто просторе, і я можу взяти все необхідне для всієї родини, а якщо не поміститься — іще й багажник можна використовувати (той, до речі, 1,5х1,5 м, і ми спокійно там розміщували велосипеди, ролики й самокат, а на прогулянці в лісі там кайфували від щастя син і собака), комфортний та ще й економічний.

Я була дуже приємно здивована, відкривши для себе пікап, але паркуватися в місті з ним для мене було неабияке випробування, а ось по полю та бездоріжжю — любов у чистому вигляді!

Пильнуйте на дорозі!

Ваша Alwaysbusymama