ТЕСТ-ДРАЙВ: Audi A5 Sportback. Справжнє втілення елегантної спортивності!

ТЕСТ-ДРАЙВ: Audi A5 Sportback. Справжнє втілення елегантної спортивності!

Неординарність цього автомобіля полягає в тому, що він якимось дивним чином поєднує в собі елегантність ліній класичного купе, зручність і комфорт седана та широкі функціональні можливості універсала, а також спортивний характер, повсякденну практичність, емоційний дизайн тощо. Мабуть, цей автомобіль дійсно спроможний дивувати, і Alwaysbusymama вирішила сама в цьому переконатися:-)

Величезна подяка «Audi  Центр Порше Захід» за наданий для тест-драйву автомобіль!

Тож уперед, поїхали!

Модель: Audi A5 Sportback 2.0 TDI quattro Design.

Двигун: дизель, 1968 см3, 140 кВт/190 к. с.

Трансмісія: ST7, автоматична КПП.

Колір кузова: червоний танго Tangorot Metallic (Y1Y1).

Колір салону: брунатний кедр (AF).

До того ж я не наголошуватиму на класичних заводських характеристиках. З ними ви можете ознайомитися тут. Тож розповім більше про емоції, що виникають під час керування цією автівкою.

Це справді космічний автомобіль! У ньому відразу відчуваєш себе superwoman, а така собі фантастична педаль газу ніби провокує натискати її дедалі сильніше, і цей неймовірний звук двигуна при цьому, і ця колірна гама інтер’єру й екстер'єру просто WOW!

Audi A5 Sportback своєю появою вніс певні зміни в класифікацію середньорозмірних автомобілів, його водночас виокремлюють виразність і плавність ліній атлетичного силуету й 100%-й спортивний характер.

Зовні Audi A5 Sportback насправді має дуже хижий вигляд. У ньому присутні риси, притаманні купе А5: занижена лінія даху, «м'язисті» крила, великі середні двері втілюються в загальний дизайн, поєднуючись із низькими задніми стійками, підкреслюючи додатково стрімкі форми кузова.

Ергономіка водійського простору не дає змоги розслабитися, тобто все свідчить про те, що ти перебуваєш за кермом спортивного купе: характерні низька посадка та традиційні інтер'єрні рішення, які безперечно є ідеальними!

На задньому дивані — справжнє роздолля. Дитяче крісло (куди ж без нього й дитини) розміщується дуже легко, без зайвих зусиль, залишивши ще достатньо місця для ніжок дитини. Широкі дверцята без рам із витонченим контуром скла забезпечують комфортну посадку та висадку пасажирів.

Коли перебуваєш усередині автомобіля, хочеться вимовити одразу — це стильно та круто! Збірка до кожної дрібнички реально дуже якісна. І, як на мене, — це один із найгарніших інтер'єрів сучасності.

А до того ж ще й колір салону — брунатний кедр. Він просто любов. Я вважаю, що він додає особливої розкоші автівці та неймовірно гармонує з яскравим кольором кузова.

БагажникВін не просто великий — це ВЕЛИЧЕЗНИЙ багажник! Велосипеди, коляски, біговели та ролики помістяться без проблем, та ще й місце лишиться.

Шикарна керованість і бездоганна динаміка, ідеально збалансована полегшена підвіска забезпечують автомобілю впевнене проходження поворотів, маючи високий рівень керованості та зворотного зв'язку. На поворотах відчувається впевненість, хоча іноді швидкість для цього маневру була зависокою.

Рухаючись на Audi A5 Sportback повільно, може скластися враження, що їдеш із вимкненим двигуном. В автомобілі взагалі майже відсутні сторонні звуки, і навіть шум від коліс ледь розрізняється. Надзвичайна шумоізоляція.

Іще одна перевага — це вібророзвантаження органів управління. Якщо під час руху торкнутися до керма, ручки коробки передач або панелі приладів, ви ніде не відчуєте жодної вібрації, а все через те, що двигун дуже добре ізольований від кузова автівки.

 

Audi A5 Sportback певно найбільш спортивний з усіх «німців»: упевнено їде, гостро реагує на команди водія, чітко тримає курс.

Найвищий рівень комфорту змусить навіть найзапекліших скептиків погодитися з тим, що цей автомобіль — більш ніж просто засіб пересування, що він може бути проявом особистості, відлитої в металі.

Величезна подяка «Audi Центр Порше Захід»  за наданий для тест-драйву автомобіль!

 

ТЕСТ-ДРАЙВ Audi A5 Sportback 2.0 TDI quattro Design пройдено!

Вартість тестового автомобіля (із ПДВ): €81 582.

 

Перевірено Alwaysbusymama!

Дякуємо за гостинність Ресторан "Прага"!

Тест-драйв: Альона Бондаренко

Фото: Олена Мелешкевич