Audi A5 Sportback 2017 презентують в Україні вже за декілька днів

Audi A5 Sportback 2017 презентують в Україні вже за декілька днів

Вже в кінці лютого "Порше Захід" презентує в Києві новий Audi A5 Sportback 2017 і нам неабияк хочеться його побачити наживо)

А покищо, про основні характеристики новенького авто.

A5 Sportback наступного покоління отримав фірмову решітку і новомодну світлотехніку в дусі останніх моделей “Ауді”. Силует залишився пізнаваним, але загалом машина зазнала суттєвих змін і помітно посвіжішала. Крім того, нове 4-дверне купе (якщо хочете – ліфтбек або навіть хетчбек) стало більшим за всіма параметрами.

 Так, порівняно з минулим поколінням А5, довжина Sportback New збільшилася на 17 мм, а колісна база Audi A5 в кузові Спортбек зросла на 60 мм – до 2824 міліметрів. Але найголовніше, що салон Sportback 2017 став просторішим. Так, на 11 мм збільшився простір у плечовій зоні пасажирів, а місць для ніг задніх пасажирів стало більше на 24 мм.

Незважаючи на збільшені габарити Audi, нова модель стала легшою на 85 кілограмів. Німці стверджують, що нова платформа MLB Evo дала змогу зробити новинку найлегшою серед конкурентів. Плюс до цього, найкращий коефіцієнт лобового опору на рівні спорткарів – 0,26.

Інтер’єр Audi A5 Sportback New має певні схожості з новою A4 та іншими моделями останніх генерацій. Як і очікувалося, для ліфтбека пропонується електронна панель приладів на 12,3 дюйма і новітня мультимедіа ММІ з 8,3-дюймовим сенсорним екраном. Арсенал систем безпеки охоплює автоматичну систему гальмування, адаптивний круїз-контроль, контроль рядності та інші вже знайомі атрибути преміум-авто.

Але є у A5 і унікальна система, як її називають самі творці. Це асистент вибору режиму руху, який з допомогою GPS аналізує поточну і майбутню дорожню обстановку, рекомендуючи водієві оптимальний стиль їзди. Спочатку п’ятидверка Audi буде доступною з двома бензиновими моторами і трьома дизелями. У гамі моторів для Sportback New найслабшим буде агрегат, пристосований для роботи на газі. Це 2.0-літровий TFSI потужністю 157 к.с.

Початковий бензиновий мотор в 190 сил, найпотужніший – у S5 Sportback, об’ємом 3,0 л, потужністю понад 350 сил. За попередніми даними, нова «Ауді» з приставкою «С» здатна забезпечувати розгін до 100 км/год за 4,7 секунди! 1 из 5 Audi S5 Sportback – 4,7 секунды до 100 км в час Для Sportback 2017 передбачено три види трансмісії: 6-ступінчаста механічна КПП, 7-діапазонний «робот» із подвійним зчепленням і автоматична коробка передач на 8 ступенів. Міст може бути переднім або повним.

 

До зустрічі в  «Порше Захід» — офіційному дилеру автомобілів Audi і Volkswagen у Києві!