Виставка православних ікон Олени Перевозник «ТЕПЛІ ОБРАЗИ»

Виставка православних ікон Олени Перевозник «ТЕПЛІ ОБРАЗИ»

Awaysbusymama - інформаційний партнер виставки православних ікон Олени Перевозник «ТЕПЛІ ОБРАЗИ»

Знаменна подія для всіх поціновувачів прекрасного, православних парафіян Київщини

Історія не зберегла імен тих, хто вперше відобразив на полотні події, що відбувалися у світовій релігійній історії; тих, хто бачив Христа, лики апостолів та святих і хто згодом першим зобразив їх на вкритій левкасом дошці. Легенди, притчі, події минулого продовжують надихати іконописців наших днів на створення «теплих образів» святих, через які передають нам і нашим близьким благі побажання добра й Божої благодаті.

У перший день весни, 1 березня в Броварському краєзнавчому музеї відбудеться офіційне відкриття першої персональної виставки православних ікон «Теплі образи» майстра іконопису ОЛЕНИ ПЕРЕВОЗНИК.

Буде представлено понад 30 нових робіт художниці, виконаних із благословення Української Православної Церкви. Це найвідоміші та найшанованіші ікони православного світу, які написані з використанням давньої технології.

Про автора: Олена Перевозник — уродженка м. Бровари, автор і керівник журналу «Смачна подорож», заступник директора Видавничого дому «МЕДІА-ПРО», випускниця відомої Київської іконописної школи «Неопалима Купина».

Цікаво, що сучасна, успішна, ділова жінка знайшла можливість і натхнення вивчати іконопис та присвятила левову частку вільного часу цій духовній праці. Сьогоднішня подія ще раз нагадує нам істину, проголошену Апостолом Павлом: «Думайте про те, що вгорі, а не про те, що на землі».

Персональна виставка художниці проходитиме за сприяння міського голови І. В. Сапожка.

Інформаційні партнери виставки:

— Видавничий дім «МЕДІА-ПРО»;

— журнали «Смачна подорож»; «Ассамблея»;

— портал ALWAYSBUSYMAMA.COM.

Виставка триватиме з 1 по 13 березня в краєзнавчому музеї м. Бровари за адресою: вул. Гагаріна, 6.

Довідки за телефоном: (096) 888-4686.