Добірка столичних зимових шоу та розваг для всієї сім'ї

Добірка столичних зимових шоу та розваг для всієї сім'ї

Osocor Winter Residence  представить нове магічне шоу «Секрет ЗУВУ»

 

Osoсor Residence задає тон новорічного святкового настрою. Цьогоріч відвідувачів дивуватимуть не лише зимовим містечком, яке ніби зійшло зі сторінок книг про Гаррі Поттера, а й дивовижним льодово-цирковим шоу. 18 грудня Osocor Winter Residence  представить нове магічне шоу «Секрет ЗУВУ». Понад 30 найкращих циркових артистів та фігуристів з усієї країни, унікальні декорації та фаєр-шоу на льоду — ну хіба це не справжні чари свята?

 

4 грудня Osoсor Residence відкрив новий сезон святкових розваг у зимовому містечку, відтворивши улюблені локації з Поттеріани. Так, тепер можна й самому відвідати легендарний «Косий провулок», де є усі атрибути для чаклування в домашніх умовах, випити вершкового пива на фудкортах, зігрітись та подивитись фільми легендарної чаклунської саги у кафе «Три Мітли», знайти платформу 9 ¾, поворожити на магічній кулі та знайти безліч тематичних розваг як для дорослих, так і для малих.

 

Чи не головна локація містечка — величезна льодова арена на 800 квадратних метрів, яка ввечері перетвориться на епіцентр святкового дійства разом із шоу «Секрет ЗУВУ». Це нова постановка, яка створювалась Osocor Winter Residence у співпраці з AMAconcert та поєднала у собі різні видовищні мистецтва.

Це новий масштаб шоу, адже до льодового балету доєднаються повітряні гімнасти та фаєр-шоу. Усе для того, аби ви могли зануритись в атмосферу свята та разом з артистами розгадати секрети фантастичних звірів.

 

 

Покази шоу «Секрет ЗУВУ» стартують 18 грудня о 19:00 і відбудуться 25, 26, 31 грудня, а також 1, 2, 3, 7, 8, 9, 15 та 16 січня. Для наймолодших о 18:00 біля ковзанки стартуватиме тематичний інтерактивний квест, який стане стартом святкової пригоди.

 

Нагадуємо, зимове містечко Osocor Winter Village уже працює та дарує посмішки усім, чиї серця відкриті для магії новорічного дива. Встигни вхопити за хвіст святкову атмосферу та приходь на власні очі побачити легендарний Хогсмід! Детальну програму та розклад розважальних заходів шукайте у соцмережах зимового містечка: Instagram та Facebook.

 

З 25 грудня до 15 січня набирає обертів совина пошта, яка прийматиме листи від дітей з усієї України. Головні герої зимового містечка читатимуть їх, а натомість надсилатимуть дітям запрошення до Osocor Winter Residence! Щоб дізнатися деталі, слідкуйте за сторінкою @osocor.residence в Instagram.

Osocor Winter Village працюватиме усю зиму без вихідних з 11:00 до 17:00. Щовечора з 17:00 до 22:00, тут планують влаштовувати запальні вечірки. Святкові тематичні активності триватимуть до 15 січня, після цього Osocor Winter Village працюватиме у звичайному режимі.

 

Придбати квитки на шоу «Секрет ЗУВУ» можна на сайті.

 

 

Santa House - резиденція найгламурнішого Санти сучасності

 

Прем’єра цієї зими - відкриття резиденції Санти в Roshen Winter Village. Santa House - це інтерактивна новорічна історія для всієї родини. В унікальній резиденції найгламурнішого Санти сучасності буде представлено п’ять локацій: картинна галерея з гігантською розмальовкою; майстерня для створення власноруч унікальної іграшки на згадку; інтерактивна локація ТІК-ТОК для драйвового настрою та запису власного тік-ток тренду; місце перетворень, де кожен гість може стати улюбленим казковим героєм за допомогою аквагриму та зустріч і фотосесія з стильним та драйвовим Сантою. 

Протягом всього шляху гостей у Santa House будуть чекати фокуси та ігри з Ельфом, новорічний флешмоб з головною танцювальною зіркою - Сантою, зустріч з екстравагантними жителями Резиденції та безліч розваг. Santa House - це унікальна за стилем та враженнями сучасна Резиденція Санти, від якої діти та підлітки будуть в захваті!

 

Де: Roshen Winter Village

Коли: з 11 грудня по 9 січня.

Пн -Пт - 12:00-20:00

Сб - Нд та святкові - 10:00-20:00

Вартість: 290 грн

 

Шоу-подорож «Кібер Санта. Інший вимір»

 

Цієї зими шанувальників новорічних фантастичних вистав та фанатів комп'ютерних ігор-подорожей чекає прем'єра концептуально нової мульти просторової шоу-подорожі «Кібер Санта. Інший вимір» від творців грандіозних зимових постановок «Winterra» та «Вартові мрій».

Вперше в Україні в шоу будуть повністю стерті кордони між глядачами, сценою та акторами - у ньому не буде звичного залу для глядачів і сидячих місць, а відвідувачі вирушать у фантастичну подорож між трьома сценами і самі опиняться в епіцентрі сюжету, ставши частиною вистави. Захоплююча історія для всієї родини, інноваційний формат ігрового шоу з технологічними візуальними спецефектами, карколомними акробатичними трюками, грандіозними декораціями, поряд з професійною грою кращих акторів комічного жанру і танцюристів зможе захопити і повністю залучити. Кульмінацією стане показ Antigravity.show, яке вже підкорило суддів американського шоу талантів та глядачів з усього світу, а в Україні буде продемонстровано вперше.

 

Де: ВДНГ, павільон №9

Коли: з 11 грудня по 9 січня.

Вартість: 690 грн

Резиденція Санти на ВДНГ

 

Цього року на гостей Резиденції чекає не лише зустріч із головним символом новорічних свят, а й багато сюрпризів від його помічників – ельфів.

Резиденція Санти 2021 – це казковий перфоманс, пригоди, що захоплюють, хімічне шоу від ельфа Алхімага, «операція» з порятунку Різдва та новорічний флешмоб. Поринути у святкову атмосферу цьогоріч допоможуть чарівні фотозони, казкові майстерні ельфів та справжня різдвяна пошта, де кожен охочий зможе написати листа Санті. Крім того, вже традиційно, на кожного гостя Резиденції чекатиме солодкий подарунок, який входить до вартості квитка. Ну і звісно, ніхто із гостей не піде без святкового фото з чарівним Сантою.

Де: ВДНГ, павільон №9

Коли: з 11 грудня по 9 січня

Вартість: 290 грн

 

Музей Нового року 

 

Музей Нового року – нова локація «Зимової країни на ВДНГ». Гості музею зможуть дізнатися цікаві факти про історію ялинки та ялинкові прикраси, про феномен «Ялинки у шафі» та заборону Різдва, про традиції святкування упродовж століть.

Родзинкою музею стануть новорічні сімейні реліквії, що передаються з покоління в покоління і які раніше не виставлялись на загальний огляд: перші іграшки кінця ХIX і початку ХХ століття; справжні музейні експонати - ватні іграшки та перші скляні ялинкові прикраси; персонажі казок та казкові звірі; металеві дротові іграшки, виготовлені із залишків військової техніки; Діди Морози та Снігуроньки 50-60-хх років; антикварні ялинкові прикраси; найдорожчі ялинкові експонати світу. Крім вінтажних святкових прикрас на гостей виставки чекатимуть унікальні предмети святкового побуту кінця ХIX і початку ХХ століття.

Де: ВДНГ, павільон №9

Коли: з 11 грудня по 9 січня, 10.00-21.00

Вартість: 60 грн

 

Вистави та заходи будуть проходити із дотриманням усіх карантинних норм.