Ліка Співаковська відкрила виставку в MANDARIN MAISON

Ліка Співаковська відкрила виставку в MANDARIN MAISON

4 серпня в MANDARIN MAISON відкрилась виставка галериста і художниці Ліки Співаковської.

Ліка розпочала художню кар'єру в 2013 році. Її роботи опубліковані в міжнародних каталогах Womans Essence і We Contemporary від MUSA International ArtSpace, щорічно підтверджуючи свою актуальність, починаючи з 2015 року.

Брала участь в міжнародних виставках в Мілані, Парижі, Мадриді, Римі, Палермо, Празі, Арт-Рига 2016, 58-ій Венеціанській бієнале.

Працює акрилом, а також в авторській техніці рідкого скла.

Нова серія робіт «You name it» - сюжети яких, безперечно, викликають емоції. Ностальгія, меланхолія, мрії, очікування, спогади - немає таких струн, які б не порушували «кораблики».

Роботи Лики - подорож до своєї внутрішньої дитини, з якою ми знайомимося, стаючи дорослими. Адже, що відбувається з мріями, коли мрійник виростає? Розлітаються вони метеликами, чи залишаються нереалізованими на білизняний мотузці, або просто чекають свого часу? ...

 

І, незважаючи на, здавалося б, прості для сприйняття зображення паперових корабликів, художній задум робіт може зрозуміти тільки дорослий. Тому що лише з досвідом і роками прожитого життя, ми можемо усвідомити, який шлях пройшли - від мрій до реалізації цілей. І тут, кожен глядач обов'язково запитається: «Чи там я перебуваю?», «Чи не зрадив я свої сподівання?», «Хто я? І чи правильно розумію себе?».

Роботи цікаві і для дизайну інтер'єру. Дивовижне поєднання ненав’язливої сюжетності. Автор не нав'язує чужих тіл та облич, але однозначно закладає посил, сенс, і змушує відчувати. Дивно, як, за допомогою неживого предмета, без очей і посмішки, можна наділити картину настільки глибокими переживаннями.

Виставка-продаж триватиме з 4 по 14 серпня в галерейному просторі MANDARIN MAISON (ТЦ «Mandarin Plaza», Басейна, 6, поверх 5).
Щоденно, по буднях, з 17:00 до 19:00, Ліка проводить авторські зустрічи з персональними екскурсіями.

Виставка проходить у форматі виставки-продажу в закритому режимі, з обмеженою кількістю відвідувачів. У зв'язку з карантинними заходами, перегляд і продаж картин проводяться з дотриманням рекомендацій МОЗ. Для перегляду і придбання робіт, автор просить дотримуватися правил: входити в приміщення в захисній масці, використовувати антисептик на вході, дотримуватися дистанції.

 

Щодня, з 11:00 до 21:00. Вхід вільний

ТЦ «Mandarin Plaza», Басейна, 6, поверх 5, MANDARIN MAISON