МИСТЕЦТВО КРАСИ. Презентація оновленого журналу VESNA в МANDARIN MAISON

МИСТЕЦТВО КРАСИ. Презентація оновленого журналу VESNA в МANDARIN MAISON

Учора відбулась хвилююча і яскрава подія – презентація нового номеру оновленого журналу VESNA.
Видавець, лікар-косметолог і засновниця клініки естетичної медицини ESTHELСвітлана Лисенко та новий головний редактор видання, відомий український парфумер Богдан Зубченко, представили нове втілення журналу. За кілька років VESNA здобула чудову репутацію не тільки у професіоналів, справою яких є піклування про зовнішність та здоров’я людини, а також серед широкої публіки, яка цікавиться світом краси.
Новий девіз журналу VESNA – МИСТЕЦТВО КРАСИ. 
 
 
 
Відтепер  журнал VESNA став україномовним і більш артистичним. Він втілений у сміливому сучасному форматі і надрукований на більш екологічному і приємному на дотик папері. Враховуючи високий рівень обізнаності та вимог читачів у сфері косметології та культури, VESNA поглиблює зміст статей на профільну тему, пише про велнес і психологію, суттєво розширює кількість матеріалів про мистецтво в усіх його проявах: живопис, музика, дизайн, одяг, висока парфумерія. І ще одна цікавинка: відтепер редакція не втискує статті у «прокрустово ложе» розміру сторінок - можна почати читати матеріал у журналі, а якщо цікаво, то продовжити далі на сторінках сайту, скориставшись QR-кодом наприкінці кожної публікації. 
 
 
 
 
 
 
Привітати редакцію, творців журналу в дім подарунків та декору МANDARIN MAISON прийшли відомі артисти, друзі, телеведучі, колеги косметологи, лікарі, мистецтвознавці, галеристи, автори, партнери та читачі. Водний партнер події – елітна торгова марка, №1 серед газованих мінеральних вод – PERRIER. Модератором події виступила Олена Дерев’янко - відомий політичний консультант, вчений, громадський діяч, письменниця.
 
 
 
Презентація журналу VESNA була сонячною і наповненою посмішками та ароматами весни – гостей пригощали елегантним коктейлем Kir Royal і на згадку дарували нову «Весну» та сувенірні подушечки, ароматизовані парфумом Kyiv by Svet Parfums з зображенням обкладинки журналу.
 
 
 
 
Відкривайте нове, надихайтеся, розумійте, радійте, будьте здоровими і щасливими разом з журналом VESNA!