Бренд Miracle Me запрошує долучитися до великої благодійної ініціативи #CharityShoes 2019

Бренд Miracle Me запрошує долучитися до великої благодійної ініціативи #CharityShoes 2019

Другий рік поспіль український бренд дитячого взуття Miracle Me проводить кампанію допомоги дітям – #CharityShoes. Цього разу благодійна ініціатива спрямована на закупівлю медикаментів для дітей з вадами серця, які перебувають на лікуванні в Інституті ім. Амосова, і передачу якісного взуття дитячим будинкам, якими опікується БФ «Твоя Опора». 
 
«Здатність надавати допомогу й підтримку є фундаментальною характеристикою зрілого суспільства. А ми просто прагнемо створити умови для реалізації потенціалу добрих сердець», – кажуть організатори акції Miracle Me і БФ «Твоя Опора», закликаючи до участі у благодійності соціально відповідальні компанії і всіх небайдужих. 
 
Акція #CharityShoes2019 триватиме з 11 листопада до 18 грудня. Зробити свій внесок можна онлайн, купуючи речі бренду Miracle Me в їхньому інтернет-магазині та в шоу-румі. Прибуток від цих продажів буде перерахований до благодійного фонду для допомоги Інституту ім. Амосова. Інший спосіб узяти участь в акції - придбати пару взуття Miracle Me і шкарпеток Griffon Socks безпосередньо для малечі з дитячих будинків. Таке взуття та шкарпетки будуть відпущені за собівартістю.
 
 
Miracle Мe — український бренд дитячого взуття і одягу, який заснувала професійна команда дизайнерів і технологів. Колекції виробника виготовлені з ретельно підібраних матеріалів на високотехнологічному італійському обладнанні. Асоціація ортопедів України рекомендує все взуття цього виробника.
 
Благодійний фонд «Твоя Опора» — організація, створена з метою допомоги дітям, які перебувають на лікуванні в медичних закладах, і підтримки дитячих будинків України.