Зимові свята за містом

Зимові свята за містом

Голлівудський шик у новорічну ніч

Пам'ятаєте ті радісні часи, коли найзаповітнішою мрією було перевтілитися у роль улюбленого кіногероя і прожити хоча би день як справжня зірка?

У Новий рік душа бажає дива. Неймовірної пригоди, яка залишить теплу згадку на все життя. Цей час хочеться провести у місці, віддаленому від буденності, у справжній казці…

Яка вона — ідеальна новорічна ніч?

Мрії існують для того, щоб здійснюватись, а особливо — у новорічну ніч!

Зустрічайте 2020 рік у “Фабриці мрій” Країни Едем, в одному із кращих курортів Європи Edem Resort Medical & SPA.

Червона доріжка, шик, витонченість, краса і популярність - це «Фабрика мрій» у зимовому Едемі. У новорічну ніч Ви опинитеся у Золотому столітті світових кіношедеврів — від голівудських блокбастерів і європейської класики до добрих старих вітчизняних комедій. Від Фелліні до Параджанова, від Джеймса Бонда до Проні Прокопівни. 

У цю ніч Edem Resort стане місцем, де зустрінуться найзнаменитіші і яскраві зірки світових кінофільмів. І Ви - одна з них!

Неймовірні кінопригоди, яскраві образи, життя, сповнене пригод — фільми оживають та розфарбовують нашу буденність. Новорічний вечір в Едемі трансформує атмосферу богеми кінематографії, запалить музикою та танцями. І, звісно ж, полонить Ваше серце зимовими краєвидами.

Дрес-код вечора — це ваша креативність в образі улюбленого кіногероя. Камера, мотор — розпочинаємо Новий Рік 2020!

Традиційне Різдво в Едемі 

А після гучної новорічної вечірки настає час для сімейного затишку — адже різдвяні святкування уже близько. У найсвітліший день року важливо зібратися усією сім'єю та розділити миті щастя з найріднішими. У передріздвяну ніч, 6 січня зберіться на традиційну святу вечерю у ресторані на воді. Пориньте у атмосферу різдвяного дійства, дізнайтеся про споконвічні українські звичаї та візьміть участь у майстер-класі по створенню дідуха. А ранок 7 січня розпочнеться зі святкового сніданку у ресторані під звуки білого роялю.

Водохреще - ярмарок українських традицій

Проведіть Водохреща в автентичній атмосфері святкового ярмарку. Українське вбрання, національна кухня у сучасній інтерпретації, Йорданське традиційне купанння та святкове освячення джерельної води. Саме тут Ви зможете відчути справжні українські традиції.

У зимовому Едемі  Ви знайдете чим занятись, катання на ковзанах та лижах, заповітне диво — подорож на повітряній кулі, зимовий пікнік з глінтвейном, подорож до Свіржського замку  XV століття, дегустації, гастровечори під звуки роялю та екскурсії святковим Львовом.

А ще зимові свята — Це час для сімейного возз'єднання!

Тому з 20 грудня по 20 січня Едем відкриває свої двері для наймолодших гостей, і в цей період для них діятиме спеціальна програма з аніматорами.


Бронювання: +38067314651 2

edemresort.com