Олена Дудич   «Едіт Піаф"

Олена Дудич «Едіт Піаф"

 

... Ім'я Едіт Піаф вписано в історію двадцятого століття золотими літерами. Дивовижна жінка, фантастичне життя, приголомшлива доля.

Великі люди завжди стають для нас загадками, які хочеться розгадати ... А коли велика людина - справжня жінка, то будьте впевнені: скільки б вам не здавалося, що ось зараз ви розкриєте секрет успіху, в останню мить істина вислизне!

  Це спектакль про те, що ні слава, ні успіх - нічого не дається без болю, і за все потрібно платити. Ця вистава про дивовижну жінку, якій належать слова, звернені до всіх людей: «Я, на щастя, одна з тих, хто заплатив своїм життям за вашу любов».

 

Олена Дудич… Народилася в Україні, закінчила в 1984 році акторський факультет Київського театрального інституту ім. Карпенка-Карого.

 Упродовж  30 років працювала в Могильовському театрі драми (Білорусь), де прожила понад 50 яскравих, помітних, різнопланових сценічних життів.

Володар Державної нагороди Франциска Скарини. Удостоєна нагород на Міжнародних театральних фестивалях , зокрема, "Слов'янські театральні зустрічі -2008, "Театр. Чехов. Ялта. 2009", "Атспіндіс" , "Відлуння" , гран-прі "THESPIS" (м. Кілія, Німеччина), приз глядацьких симпатій "SANKRIZA" (м. Друскінінкай, Литва).