Марія Дідковська запрошує на перший концерт із серії Classic Pique-Nique

Марія Дідковська запрошує на перший концерт із серії Classic Pique-Nique

Кожне місто має своє звучання і свою музику. Ця музика створюється людьми та подіями. Часто музика міста говорить про нього більше, аніж будь-який путівник...

1 червня ми запрошуємо киян та гостей міста в парк Шевченка на перший концерт із серії Classic Pique-Nique. Він буде присвячений Франції, а відкриватиме його почесний посол Франції Ізабель Дюмон з Fantastic Chamber Orchestra під орудою віртуозної скрипальки Мирослави Которович. Далі програму продовжить Київский Квартет Саксофоністів під керівництвом Юрія Василевича разом із запрошеним солістом, лауреатом міжнародних конкурсів Кента Ігараші (Україна-Японія).

Для гостей концерту ми створимо комфортний простір з зоною фудкортів з французькими тартінами, сирними плато, багетами, морозивом та повітряними тістечками шу. Для маленьких мадам і месьє ми готуємо спеціальну музичну програму з Мирославою Которович та інші захоплюючі заняття.

Вхід вільний для всіх без будь-яких обмежень!!!! Концерти серії Classic Pique-Nique покликані створити новий, відкритий простір классичної музики!