Фотовиставка «Всесвіт. День перший»

Фотовиставка «Всесвіт. День перший»

13 травня 2018 року до Дня матері в Національному ботанічному саду ім. М.М.Гришка клініка #ISIDA і фотограф Клименко Таня представляють унікальний фотопроект «Всесвіт. День перший». Фотовиставка триватиме з 13 травня по 13 червня 2018 року.

Кожна вагітність, кожні пологи є неповторними. Фотопроект «Всесвіт. День перший» показав кульмінацію по-різному унікальних шляхів до материнства. На світлинах вирують найсильніші почуття та емоції в святая святих – у пологовій залі, де й відбувається диво народження.

184 години зйомок, 10 189 кадрів, 15 унікальних історій. Зйомка, в якій неможлива постановка, сценарій і другий дубль. Інтимну мить народження маленької людини фотограф Тетяна Клименко показує максимально чесно, правдиво і водночас делікатно. 

Цей проект – філігранна робота фотографа, акушерів і, звісно, головних героїв проекту – батьків та їхніх новонароджених крихіток.

Дата: 13 травня, в День матері, 12.00.

Місце: Національний ботанічний сад імені М.М.Гришка, головний вхід (вул.Тимирязівська, 1). 

У програмі:
️Розповідь Тетяни Клименко про цей творчий задум і його втілення в проекті, про секрети зйомки пологів без професійного фотографа. 
️Виступи мам-учасниць фотопроекту – про пологи щиро, позитивно та без страху.
️Лекція акушера-гінеколога «5 найпопулярніших міфів про пологи».
️Зустріч із лідером думок на тему «Той самий день – мої пологи в ISIDA». Сім’я ділиться досвідом партнерських пологів.
️Поради консультанта з грудного вигодовування – що неодмінно має знати кожна вагітна.

Тривалість фотовиставки: 13 травня – 13 червня.

«Всесвіт. День перший» – проект про унікальність миті народження, про щирі почуття, біль, всеохопну любов та безмежне щастя. 15 унікальних фотоісторій 15 сімей про найважливіший день у їхньому житті.