Киян запрошують на безкоштовну виставку лікувальних фіалок

Киян запрошують на безкоштовну виставку лікувальних фіалок

Любителів сенполій запрошують на чергову виставку улюблених кімнатних рослин. Помічено,  що спілкування з африканськими фіалками здатне знижувати температуру і зцілювати. Принаймні, так запевняють організатори виставки.

- Споглядаючи на квітучі галявини на своєму підвіконні, або на виставці, місце хандри та депресії займають захват і розчулення. На цій виставці ми розповімо про незвичні типи африканських фіалок- трейлери, які можуть рости ампельними формами і квітувати практично безперервно, - зазначають у Будинку природи.

Для бажаючих долучитись до гурту шанувальників цих рослин організатори запропонують, різноманітні сорти в листочках та маленьких рослинках, горщики, добриво, грунт та засоби захисту від шкідників. На виставці можна отримати консультації по догладу та вирощуванню.

В перший день виставки 19 квітня бажаючі зможуть прийняти участь в голосуванні на кращу фіалку виставки. Серед відвідувачів, чия рослина набере найбільшу кількість голосів, буде розіграно приз – комплект з 10 листкових живців і брошура по вирощуванню.

Коли19-22 квітня, з 11-00 до 18-00, у неділю до 17-00

Де: Київський міський Будинок природи, вул.Рогнідинська,3 (ст.М»Палац спорту»)

 

Вхід вільний