«Камелія» на міжнародній виставці Royal FloraHolland Trade Fair 2016

«Камелія» на міжнародній виставці Royal FloraHolland Trade Fair 2016

Alwaysbusymama – інформаційний партнер

Компанія «Камелія» взяла участь в міжнародній виставці Royal FloraHolland Trade Fair 2016 в місті Аалсмеєр (Нідерланди), організованій всесвітньо відомим квітковим голландським аукціоном Flora Holland.

Виставка Royal FloraHolland - це понад 650 учасників і 15000 відвідувачів з усього світу. У ній беруть участь компанії, продукція яких пройшла перевірку і відповідає вимогам якості, щоб бути представленій на торгах. І компанія "Камелія" вже більше 14-ти місяців успішно експортує  троянди власного виробництва на ці торги.

Ця виставка є головним місцем, де зустрічаються національні та міжнародні садові і квіткові компанії. Її організовує квіткова біржа Flora Holland, яка існує вже понад 100 років.

Спеціалізація біржі в місті Аалсмеєр - мережа об'єднаних між собою величезних ангарів, облаштованих новітніми системами, для зберігання і доставки зрізаних квітів і зелені для букетів.

Тут ведеться, в тому числі, і дрібнооптова торгівля, але серце Flora Holland - аукціонні кімнати, в яких великі компанії, які щодня розвозять мільйони квітів по всьому світу, здійснюють операції.