Жіночий рай мережива та шовку. Вишукане свято відкриття флагманського салону AJOUR

Жіночий рай мережива та шовку. Вишукане свято відкриття флагманського салону AJOUR

Дім модної білизни AJOUR вже 15 рік дарує відчуття впевненості, власної привабливості та інтимне «я» кожній леді не лише в Україні, а й в Америці та Європі.

5 червня будинок модної білизни AJOUR відкрив новий флагманський салон в центрі Києва. Дизайн салону, суміш арт-деко та вічної класики, був розроблений студією дизайну та інтер'єру Rybachuk & Doroshenko.

Поєднання ніжного мережива та повітряного, як пелюстки квітів, шовку; вишуканого дизайну та дорогої фурнітури; сучасна елегантність, комфорт та надзвичайна м'якість... Тут є все, щоб жінка почувала себе особливою та впевненою. У цьому весь AJOUR

Прикрасили та доповнили цей вечір ігристий партнер ТД «Вина Світу», що створив атмосферу легкості та невимушеності, а смачне частування — мережа ресторанів «Хачапурі і Вино». Водний спонсор «Йо-До» підтримував баланс води та йоду в нормі. Дивовижний вокал від колоритної Kseniya Eltuhi зробив цей вечір ще більш яскравим.

Сюрпризом для гостей стали показ білизни та купальників AJOUR колекції SS 2019. А ювелірні прикраси від компанії YAMAGIWA та ювелірного дому TIORO додали розкоші, загадки та блиску колекціям.

Неповторний образ моделей створили майстри-феї з «Майстерня краси JK». Тим самим завершивши образ літньої грації та краси.

Вечір завершився розіграшем ексклюзивних подарунків від партнерів з побажаннями нових зустрічей та показів.

Партнери вечора:

Салон високої парфумерії Le Flacon

Мережа хімчисток Unmomento

Міжнародний ресторанний холдинг L'KAFA Group

Французька дерматологічна косметика Bioderma

Французький косметичний бренд Lierac

Натуральна французька косметика для волосся Phyto

SVET Parfums

Стоматологічна клініка Total Dental