Дебют журналістів в ролі моделей. NIT.KA ПРЕДСТАВИЛА КОЛЕКЦІЮ В GORODЕ «S»

Дебют журналістів в ролі моделей. NIT.KA ПРЕДСТАВИЛА КОЛЕКЦІЮ В GORODЕ «S»

В рамках персональної виставки художниці Оксани Фурса #ДивоДивне відбулася святкова зустріч членів клубу-фестивалю GOROD «S», на якій український бренду Nit.kA представив свою колекцію. Беззмінною ведучою і натхненником клубу-фестивалю GOROD «S» є Сніжана Єгорова - відома українська актриса, теле- і радіоведуча, продюсер і співачка.

Відкрив цей вечір показ трикотажного бренду Nit.kA. Під етно-рок групи "Ярра" в якості моделей на подіум вийшли журналісти та редактори популярних київських медіа.

Моделі базового блоку колекції бренду Nit.kA стануть основою гардеробу кожної модниці. Концепт-блок колекції Nit.kA унікальний і різноманітний, у виробництві поєднується складна машинна в'язка з ручною роботою. Пальто і кардигани з унікальними принтами, створеними українськими художниками стали must-have в холодну пору року і є візитною карткою бренду. Традиційні орнаменти вишивок були перенесені на трикотаж. У колекції представлені пальто-обереги "Троянди", "Мальва", "Квiти", "Хвілi", пальто з анімалістичним принтом, пальто Pietdespoules і "Рожеві фламінго" сучасної української художниці Ірини Третьяк. Колір, форма, крій, матеріал і орнамент мають значення і разом створюють енергетичний заряд речей. Незважаючи на недавню появу, бренд Nit.kA встиг полюбитися багатьом модникам не тільки в Україні, а також за її межами - Швейцарія, США, Ізраїль, Італія, Казахстан,  Азербайджан, Грузія, Франція. Партнери показу: мережа магазинів взуття INTERTOP, Boyko Beauty School і Ювелірний дім TIORO.

Гарний настрій створював володар міжнародної музичної премії Billboard, номінант на премію Grammy, Кавалер ордена Георгія Побідоносця першого ступеня і володар спортивної премії «Золотий мангуст», співак - Юрій Лук'яненко-Годо.

 

Гості дегустували вино сучасних українок - PAVA. А чарівні солодощі для особливих випадків від Candy Rain тільки підкреслювали його смак.