Нова колекція українського бренду CЇX

Нова колекція українського бренду CЇX

 

Український бренд CЇX цієї зими по-новому говорить нам про речі, які можуть враз змінити настрій, додати стриманості або елегантності - образи поза часом. 

Рухаючись за принципами slow fashion, бренд прагне не просто створити сезонні образи, він пропонує акцентні речі, які залишаються в гардеробі жінки назавжди. Вбираючи історію її життя та підкреслюючи досконалість кожного руху. 

Соломія, дизайнер бренду CЇX, новою колекцією окреслює власне бачення стилю легендарної Бріджит Бардо - ікони стилю 50-60-х років. Вона стала уособленням справжньої жіночої краси всієї епохи. Подарувала нам свої впізнавані образи і прийоми, які допомагають жінкам і сьогодні мати приголомшливий вигляд. 

Над зйомкою колекції,  як і минулого сезону, працювала злагоджена команда: фотограф Денис Маноха та стиліст Євгенія Скварська

Нова колекція наповнена виробами з широкими вертикальними воланами на всю довжину, акцентною високою лінією талії, фокус направлений також на підкреслений силует, міді довжину та асиметрію. Плаття, брючні костюми, спідниці зі светрами і заправленими за пояс сорочками складають основу зимових образів. Не забула дизайнер і про сукні для особливого виходу з відкритою і підкресленою лінією плечей або декольте.

У цій лінійці дизайнер віддала перевагу щільним і натуральним тканинам - котон, шерсть, віскоза. Палітра колекції переважно пастельна, але не без яскравих акцентів у вигляді квіткового принта і півтонів рожевого і карамельного.

 

CЇX - український бренд жіночого одягу з 20-ти річною історією, який базується в Івано-Франківську. Бренд відрізняється особливо чуттєвим відтворенням жіночності та романтичності, яка властива кожній дівчині. Маючи власний патент на обробку швів тонким мереживом, CЇX диктує нові правила вишуканості і уваги до деталей в кожному виробі.