45 хвилин користі: яким повинен бути фітнес для зайнятих жінок? Подарунок - пробне заняття!

45 хвилин користі: яким повинен бути фітнес для зайнятих жінок? Подарунок - пробне заняття!

Раніше займатися фітнесом було важко через брак часу. Сучасний фітнес не марнує ані хвилини, а ви починаєте встигати більше. Як короткі тренування роблять життя продуктивнішим? Дізналися у експертів мережі фітнес-студій для зайнятих hiitworks.

 

 

Достатньо 45 хвилин

 

«Не варто займатися багато. Варто займатися ефективно», — стверджують у hiitworks. Коли ми витрачаємо більше години на будь-яку інтенсивну діяльність, то замість користі організм отримує надмірний стрес, із яким важко впоратися. Саме тому години занять у тренажерних залах часто не обходяться без довгих пауз між підходами та без розмов. Час просто марнується.

 

У hiitworks радять інший підхід. Тренуватися 45 хвилин, але з чіткими інтервалами роботи та відпочинку, які тренер заміряє таймером. Тоді кожна хвилина заняття спрямовується на досягнення мети.

 

 

Різноманітно та корисно

 

Щоб тіло розвивалося гармонійно, програма має включати силові, інтервальні та відновлювальні заняття. Тренування з гантелями, гирями та петлями TRX допомагають зміцнити кістки і м’язи та спалити зайві калорії. Інтервальні навантаження розвивають витривалість і надають оздоровчий імпульс для серцево-судинної й ендокринної систем. Відновлювальні заняття знімають стрес, розвивають гнучкість і мобільність та служать справжнім бальзамом для суглобів, втомлених сидячим способом життя.

 

Наприклад, корисне відновлення можна отримати під час таких занять, як Stretching, Recovery, Yoga та TRX-Yoga, де асани виконують з опорою на петлі. «Килимок для йоги — важливий аксесуар для сучасної жінки», — кажуть у hiitworks.

 

Накачування окремих м’язів радять залишити в минулому. Натомість звернути увагу на тренування, де ви рухаєтеся в різних площинах, з різною швидкістю та змінюєте навантаження відповідно до вашого рівня. Щоб компенсувати повсякденний брак руху, сформувати красиву поставу та природний рельєф м’язів.

 

 

Без зациклювання на вагах

 

«Цифри на вагах — не завжди чесний показник ваших результатів, а ваше самопочуття — завжди», — кажуть у hiitworks. Коли м’язи приходять у тонус, їх вага збільшується. Саме тому ваги навіть можуть показувати на 1-2 кілограми більше, коли ви все робите правильно.

 

Об’єктивний показник — вимірювання складу тіла, тобто кількості м’язової, жирової та кісткової тканин. А суб’єктивний показник — ваше самопочуття. Якщо комбінувати розумні тренування з достатнім сном і корисним харчуванням, ви будете почуватися бадьорішими, сформуєте гарний рельєф і покращите стан шкіри.

 

 

Навіть для щільного графіку

 

Щоб тренування вписувалися навіть у щільний графік, варто прибрати з них усе зайве. Довгі години на дорогу, черги до тренажерів і зайві підходи, що тільки виснажують. Заняття має бути підібране під ваш рівень підготовки, проходити з тренером, який буде коригувати техніку вправ і рівень навантаження. Щоб із зали ви виходили з бажанням діяти, а не впасти на диван.

 

В hiitworks заняття проходять з 7:00 до 21:00, тому можна встигнути до роботи, під час обідньої перерви чи в проміжку між зустрічами. Ввечері також можна виграти час, якщо потренуватися, замість стояти в заторах. А після заняття спокійно дістатися додому.

 

 

 

Регулярно, тому із задоволенням

 

Тренування оздоровлюють та підвищують продуктивність, якщо відвідувати їх регулярно. Варто займатися 3-5 разів на тиждень, тоді організм адаптується до навантаження та віддячить підвищеним рівнем енергії. Щоб вдалося виробити звичку до тренувань, вони мають бути не «тортурами», а задоволенням.

 

У hiitworks радять спробувати різні варіанти та віднайти позитивний заряд для себе. В студіях пропонують більше 20 видів тренувань, серед яких є заняття з TRX, 3D-тренування на платформах руху Procedos, Кардіо, Кругові, Recovery та Animal Flow, де можна розвинути силу та гнучкість, імітуючи рухи тварин. Коли улюблені тренування, як важливі зустрічі, є в календарі щотижня, то кількість годин у добі ніби збільшується. Адже ви стаєте енергійнішими, частіше посміхаєтеся та встигаєте більше.

 
 

ЗАПИСАТИСЯ НА БЕЗКОШТОВНЕ ТРЕНУВАННЯ!