Наталія Мазур #мамипрощастя

Наталія Мазур #мамипрощастя

Наталія Мазур
Власниця українського бренду одягу для вагітних MONAMOON, мама двох дітей


Щастя — прокидатися вранці під звуки пташиного співу й знати, що мої близькі поряд, вони здорові та сповнені бажанням спілкуватися зі мною.


Щастя — отримувати поцілунок, танути в ніжних обіймах та вдихати аромат маленької людини, яка щодня тебе дивує своїми здобутками, роздумами, логікою, життєрадісністю, цілеспрямованістю, яку ми часто називаємо впертістю, винахідливістю, яку ми інколи називаємо створенням безладу, радісним блиском очей від найменшої дрібнички, океанами сліз від інколи незрозумілого для нас горя, щирістю та безумовним коханням.


Щастя — у сімейних іграх, спільному приготуванні випічки, читанні книжок на ніч, спостереженні за дітьми, які завзято намагаються перемогти тата, і наявності безлічі інших дрібничок, таких простих і водночас дуже важливих. І власне розуміння, що ці, такі великі, і водночас маленькі та мудрі особистості є твоїми дітьми, а ти їх мамою, і це є цілковитим щастям!


Вітаю всіх мам зі святом і бажаю відчувати й насолоджуватися кожною миттю материнства, а також можливістю обійняти й висловити величезну подяку своїй мамі!

 

Детальніше про Спецпроект до Дня матері — «Мами про щастя» #мамипрощастя